Itt van Orbán Viktor húsvéti sonkareceptje!

2022. április 17. 16:33

A „kicsit ízetlen” kínai helyett a makói fokhagymát preferálja a kormányfő.

2022. április 17. 16:33
null

Korábban húsvéti kérdések és válaszok címmel jelent meg videó a miniszterelnök közösségi oldalán. Most a kormányfő sonkareceptjét is megosztotta követőivel.

Nyitókép: Facebook

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. április 18. 10:55
Egyszer azért nem bánnám, ha egy könyvvel, muzeumban, szinházban vagy hangversenyen fényképeznék le..esetleg lenne valami kicsit kevésbé az evéssel foglalkozó, kulturális igényéről tartott beszámoló..Ez a mesterséges parasztjáték - lehet egyedül a fidesz szavazók között - nagyon idegesit..Orbán értelmiségi politikusként indult..talán nem ártana azon a szinten maradnia..a hétköznapokban is.
Házam Hazája
2022. április 18. 00:04
A disznónak négy lába van, 2/3-a benn a spájzban! Sok tojást az ifjainknak és sok egészséget a lányainknak! Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! Locs-pocs :)
ovander
2022. április 17. 21:41
A füstölésnél használt fákkal kapcsolatban pedig: Az egyik rokonom nagyon erélyes azzal kapcsolatban, hogy a vadakácot ágácnak nevezik. Tudomásom szerint a magyar nyelvben az akác honfoglalás előtti szó és az ótörök ágács szóbol ered. Mely tájakon nevezik még ágácnak az akácot?
pemete jakab
2022. április 17. 19:57
"Itt van Orbán Viktor húsvéti sonkareceptje!" Mi a recept az elszálló államadósságra, a gyenge forintra, a magas inflációra, a gazdaság megtorpanására, az EU-s pénzek felfüggesztésére, az egyre több állami támogatást kívánó rezsicsökkentésre, a tovább csökkenő népességre, a borsodi vagy nógrádi falusi "magas" életszínvonalra, az ország politikai megosztottságára, az állami média közmédiaként való működtetésére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!