Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

VV Zsolti: Ha a Telex is elkezd gyurcsányozni, az bizony nagy baj

2022. március 18. 08:32

A valóságshow-szereplő szerint már lassan a Telexhez is „érik az a barométer”.

2022. március 18. 08:32
null

„Gyurcsány, az öregecskedő sztárzenekar, aki érzi, mi fáj nekünk” címmel közölt a Telex egy helyszíni riportot Gyurcsány debreceni utcafórumáról. Ahogy írták, „ott voltunk, hogy megtudjuk, mire képes a »Feri« egy fideszes fellegvárban”. Ezt a cikket megosztották a Facebook-oldalukon is.

Osváth Zsolt, aki esetleg VV Zsolti néven ismerős lehet, kifejtette a véleményét a poszt alatt. 

Lassan ide is érik az a barométer”

 – kezdte közlendőjét. Kifejtette, hogy tudja, hogy „időnként bele kell rúgni az ellenzékbe, hogy a független objektivitás látszatát fenntartsák, de ha a Telex is elkezd Gyurcsányozni, az bizony nagy baj”. Hozzátette, hogy a cikk szerinte tudósításnak kevés, hangulatkeltésnek sok.

VV Zsolti kommentjét az alábbiakban tekintheti meg:

Kapcsolódó

Állami gondozottból villalakó, majd az ellenzék porondmestere – Ki Osváth Zsolt?
Sokféle drogot, és sokféle dolgot kipróbált. Volt valóságshow-szereplő, transzvesztita „előadőművész”, vlogger, étterem-és webshoptulajdonos. Állítása szerint homoszexualitása miatt bocsájtották el az intézetből, ahol kamaszéveit töltötte. VV Zsolti végül szép lassan a baloldal egyik legismertebb influenszerévé, az ellenzéki összefogás nem hivatalos „PR-ügynökévé” nőtte ki magát. Portrénk. Bővebben is érdekel...

Sokféle drogot, és sokféle dolgot kipróbált. Volt valóságshow-szereplő, transzvesztita , vlogger, étterem-és webshoptulajdonos. Állítása szerint homoszexualitása miatt bocsájtották el az intézetből, ahol kamaszéveit töltötte. VV Zsolti végül szép lassan a baloldal egyik legismertebb influenszerévé, az ellenzéki összefogás nem hivatalos nőtte ki magát. Portrénk.

Nyitókép: Osváth Zsolt és Telex Facebook-oldala 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. március 18. 11:36
Hát még ha a gyökérfejű vévé buzi kezd el politizálni..
őrnagyőrnagy
2022. március 18. 11:35
Ki ez a pöcs? Miért érdekes, ha bármit mond? Zuhanunk?
péterx
2022. március 18. 11:27
Az ellenzéki gyurcsányozást Márki-Zay kezdte el: "Gyurcsánnyal nem lehet nyerni"!
csjanos
2022. március 18. 11:21
....ki ez a senkiházi??...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!