Rendkívüli Jónak lenni jó! adománygyűjtő műsort indít a közszolgálati média

2022. február 26. 16:58

A magyar államfő telefonon kérte a közmédia vezetését a nemzeti egység szempontjából kiemelt fontosságú segítségnyújtásra.

2022. február 26. 16:58
null

Áder János köztársasági elnök kezdeményezésére rendkívüli Jónak lenni jó! adománygyűjtő műsorban szólít fel az orosz-ukrán konfliktus miatt bajbajutottak támogatására a magyar közszolgálati média – közölte az MTVA szombaton az MTI-vel. A társaság közleményében kifejtette, a magyar államfő telefonon kérte a közmédia vezetését a nemzeti egység szempontjából kiemelt fontosságú segítségnyújtásra.

„A közmédia számára rendkívül fontos, hogy a média eszközeivel élve részt vállaljon a kárpátaljai magyarok és a menekültek támogatásában, bemutassa a magyarok szolidaritását, a jószándékú embereknek a bajbajutottak segítésére irányuló törekvéseit, a Híd Kárpátaljáért program keretében megvalósuló összehangolt segítséget” – olvasható az MTVA közleményében.

Közölték, a Duna Televízió tematikus műsorban biztat adományozásra és segítségnyújtásra a Kárpátalján élő magyarok és az orosz-ukrán konfliktus elől menekülők támogatása érdekében.

A nemzet televíziója mellett a tájékoztatásban részt vesz a közmédia valamennyi csatornája; hétfőtől naponta jelentkező műsorokban mutatják be azokat az egyéni vagy önkormányzati felajánlásokat is, amelyekkel szállást és ellátást biztosítanak az érkező családoknak – tették hozzá.

(MTI)

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. február 27. 11:42
ReméLem a parlamenti képviselők fejenként adnak 1 milliö forintot. Utána a labdarúgók is adnak fejenként 1. millió forintot hisz úgyis jól keresnek dőgunalom mikor felajánlanak egy mezt utána én is adok
Perczel Éva
2022. február 27. 06:07
Egészen elképesztő, hogy miket irkálnak az eszement komcsik! Sajnos ez a közismert baloldali hozzáállás. Mivel arról, hogy milyen segélyezést szerveznek nem tudnak beszámolni, ez marad nekik. Nem olvastam, hogy De Sade Márki városa élen járna a segítség nyújtásban.....és ne jöjjenek azzal, hogy messze van az érintett határszakasztól, mert ez itt most nem játszik szerepet. Jóval messzebbről is érkeznek a felajánlások! Gondolom most én is megkapom majd a gyűlölet és trágárság szekció vasárnapi mantráit.
Lajoss
2022. február 26. 20:46
Egy fillért sem a propagandista tolvajokon keresztül.
annamanna
2022. február 26. 18:47
Hungary Helps!!! -munka van, Azbej Tristan!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!