A Momentum is jelöl roma politikust a listáján

2022. február 15. 09:07

A párt roma programjának kidolgozásában is részt vevő Lőcsei Lajos kap befutó helyet – számolt be az Azonnali.hu.

2022. február 15. 09:07
null

A  Jobbik után a Momentum is helyet adott roma származású politikusnak a listáján, ezzel teljesítve Márki-Zay Péter baloldali pártoknak címzett felhívását. Donáth Anna kedd reggel Facebookon jelentette be Lőcsei Lajos befutó helyen való jelölését.

Lőcsei a Momentum roma stratégiáért felelős politikusa, aki a pártelnökkel és Kerpel-Fronius Gáborral együtt részt vett a párt roma programjának kialakításában. 

„Kinyitjuk kapuinkat és szorgalmazzuk a roma származású jelöltek elindulását a parlamenti választások során, önkormányzati választásokon és egyéb választásokon” – áll a Momentum programjában. Lőcsei indult az előválasztáson is, Heves harmadik számú választókerületében, de második helyen végzett az MSZP-s Korózs Lajos mögött. A Párbeszéd Berki Sándort már feltette saját listájára, aki a párt etnikai és kisebbségi referense is, a Jobbik Varga Ferencet jelölte, így három roma ellenzéki képviselő már valószínűleg lesz a következő országgyűlésben. 

Fotó: Lőcsei Lajos, Facebook

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2022. február 15. 17:57
IQ megjelöléssel, vagy anélkül? Jó lenne tudni mit veszünk a szabályosan, körön belül rajzolt péniszünkért... a szavazólapon!
vastaps
2022. február 15. 15:33
lajcsi benne van a beton iparban . Ha' mibu futna audikrah ? !
Rizsa
2022. február 15. 15:17
Jobbikos roma. A cigány gyerek az apjának . Apám mától szkinhed leszek. Apja pofon vágja . Hülye vagy . Megy az anyjához . Anyám mától szkinhed vagyok. Kurva anyád és puff egy pofon. A cigányköjök ugyan így jár a nagyszülőkkel és a testvérekkel. Aztán megunja a verést és így szólt . A kurva életbe , öt perce lettem szkinhed , de már utálom a cigányokat !
Zod
2022. február 15. 12:31
Ki a Jobbikos cigány? Lemaradtam a hírről. Gondolom a megmaradt szavazóik örülnek nagyon. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!