Márki-Zay: Aberráltnak tartom, hogy beleírták az Alaptörvénybe, hogy az apa férfi, az anya nő

2022. február 03. 11:51

Márki-Zay nem ellenzi a marihuána legalizációját, mert szerinte onnantól kezdve „az egész már nem üzlet annyira”.

2022. február 03. 11:51
null

„Aberráltnak és kimondottan tahóságnak tartom azt, hogy beleírták azt, hogy az apa férfi az anya nő” – erről beszélt Márki-Zay Péter az alaptörvény kapcsán február 2-án este egyetemistáknak a Mozaik Kör rendezvényén, tudósít a Magyar Nemzet.

A lap által készített videóból kiderül: a szervezők nem engedélyezték, hogy az eseményről felvétel készüljön, ám a beszélgetés után sikerült szóra bírni a közös miniszterelnök-jelöltet, aki megerősítette: borzasztónak tartja és beteg gondolkodásra vall szerinte, hogy beleírták az alaptörvénybe, hogy az apa férfi, az anya nő.

Mondom, azt hogy nappal világos van és éjszaka sötét, azt is beleírhatták volna, de ez egy beteg gondolkodásra vall” – tette hozzá Márki-Zay. Hozzátette: az Alaptörvény helyett új alkotmány kell, „amit nem biológiai tankönyvként kell használni”, hanem a hatalom korlátait kell benne megfogalmazni.

Márki-Zay arról is beszélt a fiataloknak, hogy nem ellenzi a marihuána legalizációját. Szerinte az Egyesült Államokban, mióta legalizálták a marihuánát, „semmilyen probléma nem volt”. „Őszintén szólva, innentől kezdve az egész már nem üzlet annyira” – fejtette ki véleményét Márki-Zay.

***

Összesen 351 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obsitos0
2022. február 04. 08:24
Érdekes ez a mánia az Alkotmánnyal kapcsolatban. Az állampolgárok KÖTELESSÉGEIRŐL valahogy kussolnak "ellenzékiék", viszont biztosra veszem, amint hatalomra kerülnének Ők, már nem volna annyira sürgős a hatalom korlátozása törvényileg!!!!!
Rizsa
2022. február 03. 23:25
Az ember valójában emlős. Tehát . Megszüli a nő az anya a gyermekét . Majd emlőjéből szoptatja. Akit férfi szül az az apja f......án nő fel ?
tevevanegypupu
2022. február 03. 16:58
Előbb jőőjjön tisztába a szó jelentésével..aztán nyilatkozzon róla.
hopika
2022. február 03. 16:45
olyan mintha direkt mondana baromságokat h nehogy megválasszák
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!