Németh Sándor: Tavasszal eldől, kinek a kezébe kerül Magyarország irányítása

2022. január 04. 13:14

A választás tétje a Hit Gyülekezete vezető lelkésze szerint az, hogy a globalisták kezébe kerül az államhatalom vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt.

2022. január 04. 13:14
null

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze újévi üzenetében beszélt többek között arról, mi lesz a 2022-es választás tétje.

Meg vagyok róla győződve, hogy a legnagyobb kérdés ma a magyarok számára az, vajon tavasszal kinek a kezébe kerül az állam irányítása?”

– fogalmazott.

A választás tétje Németh Sándor szerint az, hogy vagy „a globalisták hazai képviselői, aktivistái kezébe kerül az államhatalom – itt mind a három ágazatára gondolok – irányítása, és Magyarországon gyors fölzárkózás indul el a törvénytelen, természetellenes törvénykezésben, hogy utolérjék, fölzárkózzanak a nyugati világhoz? Vagy pedig az államhatalmat továbbra sem a globalisták érdekeire fogják felhasználni tavasztól, hanem az itteni állampolgárok javaira és érdekeire használják föl? Óriási különbség van a kettő között.” A lelkész ezt olyan súlyos kérdésnek nevezte, amilyen „talán nem is volt még a magyar történelemben”.

A teljes üzenetet meghallgathatja itt: 

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuuuzsaaa
2022. január 05. 12:09
Szerintem nem baj, ha valaki újragondolja régi nézeteit és finomít rajta, netán egészen új alapokra helyezi. Sokkal nagyobb gond van azokkal, akik azért szavaznak Gyurcsány/Dobrev/Apró csapatra, mert már pl. a nagyapjuk is szimpatizált velük és ha megnyílik a föld és a sátán vasvillára szúrja őket és magával viszi, a hűséges szavazó akkor is gondolkodás nélkül utánuk ugrik, mert a sátánt biztos csak Orbán találta ki, és ha mégis létezik, nem lehet olyan rossz a pokolban, csak rossz a pr-ja (persze Orbán miatt) ... A HitGyüli alapjai nyilván ugyanúgy családcentrikusak, döntés kellett hozniuk, hogy a folyamatosan változó világban teret engednek az lmbtq (és tsa-i) mozgalomnak, vagy a Bibliát tovább olvasgatva arra az álláspontra helyezkednek, jól van az úgy, ahogy több ezer éve írva vagyon ...
Bitrex®
2022. január 04. 23:37
Márciusban lekapcsolhatná az ATV-t egy hónapra, hogy százezer proli nyuggert megüssön a guta.
Türelem
2022. január 04. 22:36
Sándor! A lényeget mondtad ki. Minden gondolkodónak a Fideszre kell szavaznia, az értékekre, a megmaradásra.
Demizson
2022. január 04. 21:46
Pont ilyen világos, egyértelmű állásfoglalásra van most szükség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!