Jámbor András egy közpénzen kitartott seggbuta aktivista

2022. január 19. 15:58

Ha nem haverkodna politikusokkal, a teszkó kasszájáig nem jutott volna el önerőből. Egy kurva mondatot nem bír leírni.

2022. január 19. 15:58
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron

„Hát izé meg bizé! Ha valakitől illetlenség a meritokráciáról értekezni, az pont Jámbor »Csámpa« András. A kölyök ahhoz is hülye, hogy beküldjük a barlangba, hogy megnézze, van-e benne medve.

És ez a kölyök tényleg elhiszi, hogy pusztán kiválóság alapján jutott egyről kettőre; azért lett írástudatlan újságíróból közpénzes tanácsadó, mert annyira kurva okos? Bazdmeg, a fickó a tankönyvi példa. Ha nem haverkodna politikusokkal, a teszkó kasszájáig nem jutott volna el önerőből. Urambátyámkomám, hashtegmikszáth – van itt minden. Csak érdem nincs. Pont azért óvjon az Isten a győzelmüktől, mert akkor ezek a mindenhez IS hülye semmirekellők még magasabb polcon értenének mindenhez IS. Értem én, hogy lelkes aktivista, imád aláírásokat gyűjteni a Blahán, de hát konkrétan seggbuta. Egy közpénzen kitartott seggbuta aktivista. És (bazdmeg) nekiáll a meritokráciáról értekezni. Mert egyesek csaltak az egyetemen. Hát (bazdmeg), írástudatlan létére hogy a picsába végzett ez a kölyök főiskolát? Egy kurva mondatot nem bír leírni.”

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nane76
2022. január 21. 09:42
Csakúgy mint te kedves Áron, még a származás is stimmel.
Gyugyu12
2022. január 20. 17:34
Hűbazdmegöcsi!!! Feküdj már be egy olyan sebész kése alá, aki Szájer Józsit küldte be maga helyett vizsgázni.
Csikasz
2022. január 20. 08:52
Ambrózy általában egy laza gyerek, de azért az tetszik hogy kikel belőle a szakbarbár amikor tényleges szakmai tudásról van szó.
illibernyák
2022. január 20. 08:16
Én azért kisebb arccal tolnám a kretént Ambrozy helyében. Hát ő biztosan nem a piacról él. A havi 400-600 ezres apanázsa a mi pénzünkből történik. Nem feltétlenül baj ez, hiszen sok élősködő támogat az állam, főleg egy neobolsevik, paternalista, kádárista állampárt. Csak akkor kisebb arccal kéne fikáznia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!