Márki-Zay Péter két dolgot elárult magáról

2021. december 08. 18:56

Semmi sincs ingyen! Főleg nem a „nyugati” segítség!

2021. december 08. 18:56
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás

„Semmi sincs ingyen! Főleg nem a »nyugati« segítség!

A mindig, minden esetben idegen hatalmak segítségére szoruló baloldal és annak miniszterelnök-jelöltje önként ajánlotta fel a nyugati neomarxista kulturális elit és az azt szolgáló véleménymonopóliumok segítségéért cserébe, hogy hatalomra kerülése esetén eltörli a gyermekvédelmi törvényt és

beengedi a szivárványos propagandát az óvodákba, iskolákba.

Ugyanez a magát a világ legkeresztényibb emberének tartó áljobboldali baloldali kreálmány, egy szóval sem emeli fel a hangját a kereszténységet, a keresztény kultúrát ért támadásokkal szemben, példának okáért,

amikor a baldali elvbarátai be akarták tiltani karácsony szó használatát vagy amikor az EP LMBTQ-ügyi nagykövete Szűz Máriaként pózol.

Márki-Zay ezzel két dolgot rögtön elárult magáról: Semmi köze a kereszténységhez és valójában a nemzetközi baloldal helyi jelöltje, aki sok más kérdés mellett, kulturális téren is elárulja a hazáját!” 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2021. december 09. 11:18
....ebből a paliból árad a határtalan gyűlölet...minden mondata csak a gyűlöletről szól......MITŐL GYŰLÖLHETI ÍGY A FIDESZT???....mi az oka??...ha valaki tudja ...mondja...KÜLÖNBEN ezzel a dumával nyerte a polgármesterséget is...NEM HALLOTTAM SEMMI CSONTVÁZAKRÓL???...akkor most mi van??...sajnos másodszor is megválasztották...ugyan miért??...és hol van most a János??....ez is gyanús..ez a nagy Hódmezővásárhelyi csend...kérdések...
sasszem
2021. december 09. 09:01
Az a Zoli, teljesen KÉSZ!
hátakkor
2021. december 09. 04:49
Botkát, Falus Ferencet is levették választás előtt. MZ/X is járhat így.
Frenkypilot
2021. december 09. 00:38
Na idefigyeljetek ti vidéki,falusi,tudatlan,sötétben tartott,gombával etetett kretének.Hát így néz ki két igazi unios politikus Brüsszelbe tartván,ahol döntünk rólatok(nélkületek)és a fejetekbe verjük(az agyatok helyébe)természetesen az ördög segítségével, a farnkót,hogy nincs más megoldás mi vagyunk jövőtök.Hát kussoljtatok amíg nem késö.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!