Karácsony büszke a Gyurcsánnyal kötött szövetségre

2021. október 03. 17:38

Sőt, Botka Lászlónak is megmondta 2018-ban, hogy nincs olyan opció, hogy Gyurcsány Ferenc ne legyen ott azon a listán.

2021. október 03. 17:38
null

Az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán reagált Karácsony Gergely vasárnapi kampányrendezvényén elmondott beszédére.

„Itt a bizonyíték! A Gyurcsány-show egy régi elemét, Karácsony Gergelyt láthatjuk, ahogy éppen hűségesküt tesz Gyurcsány Ferencnek. A videóból pontosan kiderül az, amit mi már eddig is tudtunk: a főpolgármester mindig is Gyurcsány embere volt.” – írták a bejegyzésben. 

A poszthoz csatolt rövid videóban olyan mondatok hallhatóak a főpolgármester szájából mint például: „2014-ben többek között én voltam, aki követelte azt, hogy az akkori baloldali pártok ne hagyják ki a Demokratikus Koalíciót az ellenzéki összefogásból.”

Botkának könyörgött is

De Karácsony egy 2018-as beszélgetés emlékét felidézve elárulta azt is, hogy amikor Botka László azt mondta neki, hogy Gyurcsány Ferenc nem lehet rajta a listán, ő könyörgött neki, hogy ezt ne csinálják.

Ahogy azt egy előző cikkünkben már megírtuk, Karácsony ugyanebben a beszédében fejtette ki azt is, hogy egy általa vezetett kormányban Dobrev Klárának szánná a külügyminiszteri tárcát.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. október 04. 09:33
Szóval a "díl" megköttetett!... MZP-t meg lefizetik hogy visszalépjen! NA "JOBBIKOS" MEG "MÁRKI"-ra SZAVAZÓK! Szavazataitokat Márki-Zaj CSILINGELŐ MILLIÁRDFORINTOKTA VÁLTOTTA! MZP köszöni a milliártforintokat amiket megszavaztatok neki... és MOSOLYGÓS ARCCAL SZAVAZHATTOK Gyurcsény Ferenc "ELQRÓ" POLITIKÁJÁRA! -ha akartok-...
villogókékfog
2021. október 04. 09:15
Kell még valamit mondanom, Ilkikó? Ezek ugyanazok.
mokány
2021. október 04. 09:12
A világot , nem 1% vezeti , hanem szó szerint : " felső tízezer " . Ez a hülye - barom- állat Karácsony ezeknek a zsoldjában áll , Dobrevvel , Kurcsánnyal együtt .
Saksafar
2021. október 04. 08:23
Miért ne lenne büszke, végül is egy ritka nagy f...? Nem is vártam mást tőle, főleg hogy 17 éve dolgozik gyurcsánnyal, számára mi az újdonság az egészben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!