Jakab Péter: Ha a vidék megmozdul, nem lesz, aki megmentse ezt a kormányt

2021. július 15. 21:02

A vidék ereje mi vagyunk! Számítok rátok, számíthattok rám! – írta ki Facebook-videójához a Jobbik elnöke.

2021. július 15. 21:02
null

„Várom már, hogy Orbán egyszer csak kiálljon a térre és beszélgessen a választókkal. Nem statisztákkal, választókkal. Itt kezdődne a kormányzás. Köszönöm, hogy találkozhattam veletek Tiszaföldváron is!” – írta ki Jakab Péter.

Korábban Jakab Péter Fonyódligeten került összetűzésbe egy vidéki szakmunkással, akivel trágár szóváltásba keveredett, miután a munkás lassan felé tolatott, mert akadályozta őt a munkavégzésben. „Nem olyan országban szeretnék élni, ahol, ha egy ember, ha elkövet egy bűncselekményt – mert szerintem ez az –, azt az embert a Fidesz médiája áldozatként állítja be, aki ezen felbuzdulva még minket fenyeget. Nekem három gyermekem van, én egy olyan országban szeretném őket felnevelni, ahol mindennek következménye van” – mondta a Jobbik baloldali miniszerelnök-jelöltje az Alfahírnek. ahol megerősítette, hogy beperelik a munkagép vezetőjét. 

Fotó: Jakab Péter, Facebook

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. július 18. 18:53
Ha ráteszed két és fél ember vállára a kezed, az még nem az ország vazze...
Kardhal
2021. július 16. 22:10
Mekis peti szerintem kapd össze a rongysid és keress valami csendes helyet mert jövöre mentek a ganéra a böszme családdal a vidéket meg felejtheted a saját szülöföldeden is utálnsk te bugris nem fignak rátok szavazni mert a nagy duma mögött semmi nincs csak egy rakas sz........r
mitfizetsky
2021. július 16. 14:38
Ha a vidék megmozdul a kaptafa fejedet rendbe hozzák.
zakar zoltán béla
2021. július 16. 11:08
rom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!