Eljött az idő, amikor tarsolylemezt viselő férfival riogat a Jobbik

2021. július 09. 19:20

Korábbi törzsszavazóit démonizálva riogat a Jobbik legújabb plakátján.

2021. július 09. 19:20
null

Újabb képmontázst helyezett ki a balliberális összefogás tagjává lett Jobbik. A szembeállítás lényege, hogy 2022-ben „Orbán Magyarországa” és a „Mi Magyarországunk” között kell választaniuk a szavazóknak. A mém szerint „Orbán Magyarországa” egy betyársereges trikót, tarsolylemezt és nagy-magyarországos övcsatot viselő férfi, a „Mi Magyarországunk” pedig Jakab Péter és egy szalmakalapos néni, akinek arca – szemben a fenyegetőnek bemutatott férfiéval – nem látszik a fotón.

„Orbán Magyarországán, ahol a fanatikus hívek és fizetett provokátorok válogatott mocskolódásokat okádnak a tőlük eltérően gondolkodó honfitársaikra, miközben az őket folyamatosan gyűlöletre uszító vezetőik a luxusban dőzsölve szétlopják az országot. Vagy egy olyan Magyarországon, ahol az emberek együtt, egymás véleményére nyitottan, egymás felé szeretettel és megértéssel fordulva beszélnek a közös ügyekről” – ismételte el a Jobbik Gyurcsány Ferenc minap tett, hasonló tartalmú gondolatait.

A Jobbik 2010-ben épp a most általuk riasztó példaként beállított emberek alkotta bázisának köszönhette azt, hogy a parlamentbe jutott. A párt a 2018-as választásokon 19.06%-os eredményével érte el története eddigi legjobb eredményét (Bár a 2014-es választásokon 20.3%-ot értek el, de az alacsonyabb részvétel miatt a 2018-as választáson álltak legtöbben a párt mögött.) A baloldali fordulatot követő első megmérettetésen, a 2019-es európai parlamenti választáson ez az eredmény 6,34%-ra apadt. A párt támogatottsága azóta is 7-9% között mozog, de az ellenzéki összefogás részeként nem mutatható ki pontosan.

Fotó: Jobbik, Facebook

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kailniris
2021. július 10. 14:41
AROON
2021. július 10. 07:02
Jobbik mint olyan, nincs. Ballik a helyes partnevuk. A parizeres Jakab egy kretén, lásd a rakodógepes sztorit. Jogi lépéseket tesz, a munkás felé! Kit képvisel? A kép hazugság. Szánalmas seggnyalo lett a valaha jobb napokat látott pártból.
Gèbi
2021. július 10. 06:40
Jákob Peti, a jó k. anyádat neked is meg Zázrivec barátodnak is. Ti voltatok azok akik a nemzeti oldal szavazóit szembe köptétek és gerinceteket messzire hajítva, összeköltöztetek az álbalos/libsi söpredékkel. Tettétek mindezt azért, hogy megélhetési "politikusként" biztosítsátok anyagi jóléteteket. A szavazóid mára gyakorlatilag csak a libsi és álbalos partnereitektől elcsábított hülyékből áll, akik az első vészes rezdülésre azonnal szaladnak vissza Gyurcsány és Fegyőr seggébe. Egy hányás lett a pártod veled együtt.
Fila2020
2021. július 10. 06:17
A moslék koalíció kampányának büdös Biden szaga van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!