Csányi Sándor is a sportszerű szurkolásra kér mindenkit

2021. június 26. 21:28

Korábban Bohár Dániel és a Carpathian Brigade is erre kérte a szurkolókat.

2021. június 26. 21:28
null

Nyílt levelet írt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke, amelyben sportszerű szurkolásra kér mindenkit, aki látogat vasárnap a Hollandia‒Csehország Eb-nyolcaddöntőre a Puskás Arénába. Az mlsz.hu-n megjelent levelet alább változtatás nélkül közöljük.

„Tisztelt Szurkolók!

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnökeként ezúton is köszönetet mondok azért, hogy olyan fantasztikus hangulatot teremtettek az Európa-bajnokság mérkőzésein, mely egyértelműen hozzájárult a magyar férfi válogatott tiszteletre méltó szerepléséhez. Köszönöm, hogy az utazási nehézségek ellenére, sokan idegenbe is elkísérték a csapatot.

Vasárnap még egy nyolcaddöntő-mérkőzésnek, a Hollandia–Csehország összecsapásnak ad otthont a Puskás Aréna, melyre ismét több tízezer magyar néző váltott jegyet. Ahhoz, hogy a jövőben is házigazdája lehessen Magyarország rangos sporteseményeknek, és ami legalább ennyire fontos, hogy a magyar válogatott mindig és mindenkor telt házas buzdítás mellett játszhassa mérkőzéseit, a kitűnő hazai szervezés mellett a sportszerű légkör is elengedhetetlen. Vendéglátóként ki kell vívni a széleskörű nemzetközi elismerést ezen a téren is.”

(MLSZ)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördögűző
2021. június 27. 11:10
Ha ez a "hollandus" csapatkapitány levonulna a pályáról mert olyat vél kihallani ami bántja a széplelkét akkor a MAGYAR ember és a MAGYAR kormány mit is mondhatna válaszként? Ha még egy fehér embert megölnek a "hollandus" csapatkapitány vére szerinti migránsok nyugaton akkor az utazásra nem ajánlott országok közé sorolja azokat a nyugat országokat ahol "hollandus" csapatkapitány vére szerinti migránsok rendszeresen fehér embereket gyilkolnak ? Azért van kis különbség ha esetleg beszólnak valakinek- ha ugyan beszóltak egyáltalán- és a között ha valakit megölnek! A világ sokkal nagyobb mint egy focipálya!
Zokni
2021. június 27. 09:23
Azt is mondta az elnök, hogy most már nem kell a tetovált horogkeresztet letakarni, mint a német meccs előtt, mert azt itthon szeretjük. Hajrá Felcsutország! Hajrá felcsutok!
pepita
2021. június 27. 08:09
Kiadta a figyelmeztetést az ország uzsorása . Egyet lehet érteni vele . Ne dőljünk be a provokációnak .
még fokozza
2021. június 27. 08:07
Csányi, takarodj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!