Szabó Tímea szerint Nagy Feró köpönyegforgató

2021. április 13. 11:17

Onnan lehet tudni, hogy kormányváltás lesz, hogy Nagy Feró hirtelen liberálisnak vallja magát – írta ki a Facebookra Szabó Tímea kedden.

2021. április 13. 11:17
null

„Valójában liberális vagyok, ezt soha nem tagadtam meg. Nekem még az istenem is liberális, mert megengedi, hogy ne higgyek benne. Csak ez a szó mára elvesztette a tartalmát, nagyon a kezébe vette a politika. Olyan, mint a demokrácia. Az mit jelent, tessék mondani? A nagy semmit. Amikor azzal jönnek, hogy demokráciában ilyet meg olyat nem lehet, visszakérdezek: miért, mikor volt itt demokrácia?” mondta Nagy Feró a 24.hu-nak adott, hétfőn megjelent interjújában.

„És a kommunista rendszerről nem gondolta, hogy működhetne ténylegesen is?” – tette fel a kérdést Balavány György, aki megemlítette azt is,hogy Nagy Feró még párttitkár is lett az egyetemi felvételije érdekében. 

„Működött az. ’78-ban, amikor összejöttem az úgynevezett marginalizálódó értelmiséggel, nagy házibulik voltak, ahol a részt vevők negyven százaléka besúgó volt, olyan jól működött a rendszer. Jól berúgtunk együtt, besúgók és besúgottak, és megbeszéltük, hogy a kommunizmusnak vége, éppen most szarik be. És reggel négykor másnaposan néztük, hogy nahát, járnak Békásmegyeren meg Óbudán a villamosok. Szóval nincs vége, forog a világ” – válaszolta Feró. 

Szabó Tímea oldalán többen „pávatáncnak” minősítették Nagy Feró 24.hu-nak tett nyilatkozatát, az interjúból azt olvasták ki, hogy Nagy Feró opportunista a mindenkori hatalommal szemben, ezt a véleményt erősítette meg Szabó Tímea is. 

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. április 14. 09:01
Nagy Feró Mandinernek adott interjújából egy kis részlet: „Drukkolok Orbánnak. Nem akarok becsülgetni, de inkább pozitív gondolkodású vagyok, szóval bizakodom, csak legyen meg az ötvenegy százalék! Egyébként elszomorít: olyan szélsőséges baloldali nézetekkel találkozom, hogy olykor még én is megijedek. Dögölj meg, lelőlek, lámpavas – így fenyegetnek minket a túloldalról. Nem értem. Ezt gondolják ők demokráciának?”
I am being lied to
2021. április 13. 22:49
Nagy Ferót nem lehet korrumpálni. Aki azt hiszi, hogy lehet, az nem ért semmit, és ami még rosszabb: humorérzéke sincs.
Pipas 3
2021. április 13. 20:27
Már megint tüzet okád ez a bolond nagypofáju, hazug, anarchista gonosz tőrpe lotyó?
nempolitizálok
2021. április 13. 19:27
Timi, te nem liberális vagy, hanem libsi. A libsi pedig nem liberálist, hanem hazaáruló globalista cselédet jelent. Liberális a más véleményekkel, nézetekkel szembeni intoleranciátok eleve nem szavaz rátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!