Dokumentum bizonyítja, az Európai Bizottság szerződött a vakcinagyártókkal

2021. március 20. 17:07

Ómolnár Miklós négy vakcinagyártó, a Pfizer, a Moderna, a Sanofi és a Janssen EU-val kötött szerződéseit szerezte meg és mutatta be YouTube csatornáján.

2021. március 20. 17:07
null

A brüsszeli szóvivő letagadta a vakcinaszerződéseket. Azt állította, hogy nem Brüsszel rendelte meg a vakcinákat, hanem a tagállamok. Ómolnár Miklós, a Mediaworks bulvár és magazin üzletágának igazgatója azonban megszerezte a szerződéseket, ezek pedig számos helyen ellentmondanak az Európai Bizottság korábbi állításaival. A Bizottság szóvivője, Stephan De Keersmecker egészen pontosan az alábbiakat mondta korábban: „a vakcinákat az uniós tagállamok rendelték meg, a bizottság nem játszott ebben semmiféle szerepet.”

Az Ómolnár által nyilvánosság elé tárt dokumentumokon, a Bizottság szóvivőjének állításával ellentétben, Sztella Kiriakídisz egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős uniós biztos aláírása szerepel. Ez alapján egyértelmű, hogy az Európai Unió szerződött a gyártokkal.

A négy szerződést a brüsszeli hatóságok egyébként a SENSITIVE vagyis kényes, érzékeny minősítéssel látták el.

Gulyás Gergely március 12-én fordult az Európai Bizottsághoz, hogy az adja ki az uniós vakcinaszeződéseket. A kancelláriaminiszter Sztella Kiriakídisz egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős uniós biztoshoz fordult a koronavírus elleni uniós vakcinabeszerzésekről szóló szerződések és szállítási menetrendek nyilvánosságra hozása érdekében. A Magyarországra érkezett vakcinák típusáról és mennyiségéről pénteken koraeste jelent meg összeállítás a koronavirus.gov.hu oldalon.

Összesen 333 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda.
2021. április 05. 08:34
Ne szépítsünk, az EU ezt is elkúrta.
Bogi
2021. március 21. 13:01
Valami miatt mindig neki kell menni "Brüsszelnek'", amit véletlenül se neveznek Európai Uniónak, mert akkor kiderülne, hogy mi is tagjai vagyunk. Ellenség, ellenség, amerre nézünk. Most egy irdatlan leleplezés egy szerződésről, aminek köszönhető, hogy egyáltalán van vakcina, és eddig kissé akadozva szállították. Lehet, hogy van e mögött valami összeesküvés, de én csodálom, hogy egyáltalán van vakcina. És az Orbán-kormány önfényezésre és pocskondiázásra használja az egész borzalmas helyzetet. Ez a "leleplezés" is egy propagandatermék. Erre mennek a milliárdok. Ómolnár biztos sok pénzt kapott érte, ő is mehet Dubajba.
nyúlgerinc
2021. március 21. 11:23
Jurova asszonyság majd kihirdeti az álláspontját, Orbán írt alá álruhában, ezért bevetik a magyarokkal szemben a 7-es cikkely akasztásról szóló fejezetét. Meg kell tizedelni a magyarokat. Punktum!
Saksafar
2021. március 21. 09:06
Ez az az EU, amelyik a neki nem tetsző országokat folyton a jogállamiság hiányával vegzálja. Így kell jogállamian hazudni, csúsztatni? Sajnos ez az EU már rég nem az az EU, ahová mi beléptünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!