Gyurcsány: Hazugság az oltási regisztrációs oldalt ért támadás

2021. március 27. 07:00

A DK elnöke Bud Spencerrel és Terence Hillel poénkodik.

2021. március 27. 07:00
null

Gyurcsány Ferenc lehazugozta az operatív törzset posztjában, aztán közölt mellé egy képet Bud Spencer és Terence Hill  egyik híres jelenetéről. Arról a tényről, hogy terheléses támadás érte a vakcinaregisztrációt ellenőrző oldalt, már a Mandiner is beszámolt.

„Eljutottak hozzám az Operatív Törzs titkos felvételei, mielőtt megmagyarázták volna a sajtótájékoztatón, hogy miért omlott össze tegnap az oltási regisztrációs oldal:)Ui.: azért van valami elborzasztó abban, hogy annyira fogalmatlanok, hogy ezt hónapokig nem tudták megoldani, egy hazugságot viszont egy percbe telt kitalálni” – írja Gyurcsány Ferenc.

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. március 27. 15:53
Fletónak, meg a bolgár mutánsnak , Penz András képviselőjük halálával kellene először elszámolniuk!!
olajfa1
2021. március 27. 15:42
A mi Ferink mindent tud. és mindenkinél is jobban tudja! Mint 2008-ban is sokkal jobban tudta hogy Magyarország mennyire van eladósodva még az IMF.nél is...
stain
2021. március 27. 15:25
Figyelem, ahogy a balos ismerőseim a saját narratíváik alapján milyen alapossággal szelektálnak a hírek között és válnak informatikai szakemberré (vírusszakértővé, korábban klímaszakértővé) _is_. Ezeket a rendszereket - még abban az esetben is, ha bénán van összerakva a weboldal - igen komoly tűzfalak védik. A tűzfalakat nem házi informatikusok hekkelik, hanem gyári szoftver fut rajtuk. A terheléses támadást a tűzfal fogja meg, jó esetben el sem jut a kérés a weboldalt kiszolgáló szerverig. A tűzfal ráadásul mindenről naplót ír, úgyhogy az ilyen dolgokat visszonylag könnyű ellenőrizni. Persze már várom, hogy Szabó Timike meg a Ló@@@házy majd követeli a Juniper logokat, mint közérdekű adatot, és akkor a Korózzsal együtt elemzik.
Ninini
2021. március 27. 15:22
És ezt te onnan tudod... Jahogy tények sehol, csak állítások. Galambsakker.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!