Iványi Gábor: Orbán olvassa el a Bibliát!

2020. december 27. 13:04

A lelkész szerint a kormányfő ezt még nem tette meg.

2020. december 27. 13:04
null

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapító lelkésze a Klubrádióban mondta el véleményét Orbán Viktorról.

A lelkész kérdésre válaszolva elmondta, hogy ha Orbán Viktor egy esetleges 2022-es választási vereség után odamenne hozzá, akkor szívesen elmondaná neki, hogy mit nem szabad tennie a jövőben. Iványi szerint nem lenne szabad például mások jogait elvenni, visszamenőlegesen törvénykezni, valamint nem szabadna büntetőtábor-szerű körülmények között tartani gyerekeket és a szüleiket, pusztán azért, mert elmenekültek a hazájukból, ahol bombázták a házukat.

A migrációs kérdés sajátos értelmezése után elmondta, miként látja Orbán Viktor kereszténységhez fűződő viszonyát. „Ahelyett, hogy hencegsz azzal, hogy te vagy a kereszténység utolsó bástyája, olvasd el a Bibliát, mert nem olvastad, különben nem tettél volna olyan dolgokat, amelyek szöges ellentétben vannak vele” – jelentette ki.

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. december 28. 19:09
Iványi Gábor tiszta Marx, vagy a ÍMarx tökét olvassa, vagy a Gréczyét, szereti a pikáns olvasmányokat.
Laetitia
2020. december 28. 18:07
Iványi Gábor! Szégyellje magát!
balbako_
2020. december 28. 17:22
Iványi egy szektavezér semmi köze a Bibliához hacsak nem írt egyet az általa hülyítetteknek.
gyaloggos
2020. december 28. 15:52
Iványi meg hiába olvasta el, annyi köze van az abban leírtakhoz, amennyi halnak a biciklizéshez! AKI az SZDSZ országgyűlési képviselője volt, az inkább hallgasson a Bibliával kapcsolatban! AZ, hogy valaki elolvassa, attól még nem válik jó keresztény emberré, illetve egyáltalán nem lesz attól keresztény ember. Iványi sem, Donáth sem méltó arra, hogy lelkészként említsék őket! GAZEMBEREK, szar-és senkiházy bandának a tagjai!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!