Kásler: Komplexen védekezik Magyarország

2020. október 29. 22:33

A védekezés két alappillérre épül: az emberi életek mentésére és arra, hogy az ország működőképes maradjon – közölte a miniszter.

2020. október 29. 22:33

Rendkívül komplex védekezési rendszert épít Magyarország a koronavírus-járvánnyal szemben - mondta az emberi erőforrások minisztere a Facebookra csütörtökön feltöltött videóban. Kásler Miklós hangsúlyozta: a védekezés két alappillérre épül: az emberi életek mentésére és arra, hogy az ország működőképes maradjon.

A miniszter beszélt arról is, hogy a kisebbségek, az őslakosok megmaradása olyan kincs az emberiség számára, amelyet meg kell őrizni, ennek nagy a jelentősége az emberi kultúra sokszínűségének szempontjából. Ezzel összefüggésben a nemzeti régiókért indított polgári kezdeményezés aláírására buzdított, amelyre november 7-ig van lehetőség. Az aláírásgyűjtést a Székely Nemzeti Tanács indította.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
repulok
2020. október 29. 23:28
Kedves lassúbeszédű barátom, jó lenne, ha erélyesebben követelnéd a járvány megállításához szükséges radikális lépéseket!
kunfia
2020. október 29. 23:02
"A védekezés két alappillérre épül: az emberi életek mentésére " Mára 56an haltak meg. Viszont a jó hír,hogy a többi,még élő magyart a kormány,konkrétan Orbán Viktor mentette meg! 56 halottra még 9,5millió élő jut. Mert Orbán Viktor jobban teljesít!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!