Gyurcsány pártja kiáll Fekete-Győr mellett

2020. szeptember 29. 17:25

„Követeljük az eljárás megszüntetését!” – írta a párt közösségi oldalán.

2020. szeptember 29. 17:25

Mint arról korábban írtunk, vádat emelt az ügyészség Fekete-Győr András ellen. A Momentum elnökének hivatalos személy elleni erőszak miatt kell felelnie, miután rendőröket dobált egy tüntetésen. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a mai napon öt ügyben, 6 személy – köztük Fekete-Győr András és Szarvas Koppány Bendegúz – ellen nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, közölte az ügyészség a honlapján.

A vádirati tényállások lényege szerint a 2018 decemberi Kossuth téri tömegdemonstrációkon részt vevő vádlottak a Parlament épületének védelmét ellátó rendőrsorfalba különböző tárgyakat – köztük üveget és pirotechnikai eszközt – dobtak, illetve tüntetőtársaikat és a rendőröket lökdösték azért, hogy a sorfalat áttörjék – fogalmaz a közlemény.

DK: „Követeljük az eljárás megszüntetését!”

A Demokratikus Koalíció közösségi oldalán azt írta, szerintük „az Orbán-rezsim ugyanúgy próbál most lejáratni ellenzéki politikusokat, mint a DK-s Varju Lászlót, akit a köztévében bántalmaztak a biztonsági őrök”. Hozzátették: követelik „az eljárás megszüntetését!”

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FAbika
2020. szeptember 30. 08:38
"Álljon ki a Gyurcsány melletted."
Alvarez
2020. szeptember 29. 20:19
Itt a dobása (az utolsó) a Köcsögnek: https://www.youtube.com/watch?v=GlZDnO7ZmHs
orbán egy zseni
2020. szeptember 29. 17:56
Kár lenne ebből a trimmelvényből hőst csinálni... Valahogy inkább levegőnek kéne nézni.
Anonymtalan
2020. szeptember 29. 17:51
A ti pofátokat is megnézném ha a jó "feeling" kedvéért megdobálnálak benneteket égő füstbombával. (Bár mondjuk hozzátok inkább repeszgránát dukálna)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!