Szentkirályi Alexandra a Dunakanyar Napijegyet ajánlja

2020. augusztus 05. 09:11

Egyetlen jeggyel bejárhatjuk a Pilis, a Duna és a Börzsöny kirándulóhelyeit.

2020. augusztus 05. 09:11
null

Újabb remek lehetőséghez jutnak a magyar családok: ez a Dunakanyar Napijegy. Egyetlen jegyre lesz szükség ahhoz, hogy bejárjuk a Pilis, a Duna és a Börzsöny kirándulóhelyeit, strandjait, várait. Ezzel az új jeggyel ugyanis felszállhatunk a MÁV vonataira, a Volán buszaira, a szentendrei HÉV-re és a MAHART hajóira egyaránt, a szolgáltatók összefogásának eredményeként. Jószívvel ajánlom mindenkinek ezt az egyszerű és pénztárcabarát megoldást, amellyel megkímélhetjük magunkat a forgalmi dugók és a parkolóhely-vadászat okozta stressztől. Nem mellesleg a környezetet is kíméljük, ha nem autóval szeljük a Dunakanyar erdei útjait. Nem először nyílt lehetőségünk Rétvári Bence és Völner Pál államtitkár urakkal beszámolni a Dunakanyart érintő közlekedési fejlesztésről: korábban is örömmel jelentettük be a hop on - hop off hajójáratok indulását. Mindannyian tapasztaljuk, hogy az idei nyár más, mint amit megszoktunk. A koronavírus árnyékában érdemes a hazai, biztonságos utazást választani. Én is erre buzdítok mindenkit!” – írja Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. augusztus 05. 19:55
a KAPITÁNY KEZÉT FIGYELJÉTEK. A szervó kormányon tartja a kezét. A hajó orrán levő vezérpálca mutatja neki a hahajó tengelyének irányát.
Knerten
2020. augusztus 05. 10:09
De marketingfogásnak jó, egy gyulai vagy nyíregyházi szavazó ismét elégedetten csettinthet, hogy milyen jól mennek a dolgok. Plusz Szandi helyes pofiját is nézegethettük ismét.
Knerten
2020. augusztus 05. 10:07
Kár, hogy a Dunakanyar bőven nem egynapos program, főleg nem tömegközlekedéssel, így egy ilyen napijegynek pont semmi értelme nincs.
nick89
2020. augusztus 05. 09:27
Én azt ajánlom, hogy minden nyaralásra szánt pénzeteket egyenesen küldjétek el lölőnek és takarodjatok vissza dolgozni. Vagyis dehogy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!