„Kitiltásommal a román állam az anyaországi magyaroknak is üzent: Eddig, és ne tovább!” – Mandiner Podcast

2020. július 28. 19:25

Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése a nemzeti régiók – köztük Székelyföld – védelmét és önállóságát segítő kezdeményezéséhez. A Mandiner podcast-adásában Dabis Attila, a szervezet Romániából kitiltott külügyi megbízottja volt a vendégünk.

2020. július 28. 19:25
null

Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése a nemzeti régiók – köztük Székelyföld – védelmét és önállóságát segítő kezdeményezéséhez. A Mandiner podcast-adásában Dabis Attila, a szervezet Romániából kitiltott külügyi megbízottját kérdeztük, hogy állnak most, és mi kell a sikerhez. Vendégünk beszélt a székely autonómiatörekvésekről, a románok hozzáállásáról, és kitiltásáról is.

A Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezését ITT és ITT tudja aláírni. Tegyen ön is Székelyföld önállóságáért!

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2020. július 29. 08:50
Kutyából nem lesz szalonna. Ez a románokra igaz a legjobban - bár nem szívesen hasonlítom őket az általam imádott kutyákhoz.
zoligoo
2020. július 28. 22:12
Erdély megszállt terület! Ezt a háború előtti szóhasználatot kell használni ma is a hétköznapokban!
zakar zoltán béla
2020. július 28. 21:36
Mit legeltek?
zakar zoltán béla
2020. július 28. 21:27
Mit hazudjak kedveseim?!-kb ennyi lehetett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!