Sztorizik és énekel legújabb videójában Ákos

2020. május 04. 17:30

A Kossuth-díjas zenész saját You Tube videókkal próbálja megkönnyíteni a karantén időszakát.

2020. május 04. 17:30

Rég nem játszott dalokat énekel, és kulisszatitkokat is mesél legújabb videójában Kovács Ákos. Az énekes nemrég indított sorozatot az egyik videómegosztó oldalon, ahol meghívott vendégekkel beszélget a zenéről, és nosztalgiázik a régi időkről. A legutóbbi adás vendége Balásy Szabolcs zenetanár, kórusvezető volt.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
okoskodó fórumlakó
2020. május 05. 07:43
Úgy látom, hogy az elvtársak a mai napig sem tudták megemészteni, hogy Ákos nem az ő kutyájuk kölyke. Az meg, hogy valaki saját jogon sikeres, számukra teljesen értelmezhetetlen dimenziót jelent.
Nagy B. Ödön
2020. május 04. 18:14
Bevétel nélkül maradt, független előadóművész - az ország leggazdagabb zenésze, udvari kobzos. Szövegei értékelhetetlenek, a zenei háttér Tesco mirelit zöldség minőségű, a színpadi és kamerák előtti viselkedés pedig ijesztő - ötvenes ember hol tinisztárként, hol bölcs polihisztorként pózol. Gátlástalan és képmutató, miközben kényelmesen ül az állami rádiójátszások és támogatott koncertek révén végtelenségig bebiztosított milliárdjain. Kár, hogy a jobboldal a könnyűzenében is olyannyira hátrányos helyzetű, hogy Ákos áll az élén - vagy valójában azért nem tud jó, értékes zenész itthon érvényesülni, mert Ákos nagyfenekű cárnőként trónol a hazai zeneiparon? Egyedül kívánja betölteni a jó, konzervatív zenészek hiánya okozta űrt, amit nem képes betölteni, mert nem jó zenész - mást viszont nem enged oda. Illetve fennáll a veszélye, hogy ha valaki jobboldaliként könnyűzenére adja a fejét, azt fogják gondolni, hogy olyan, mint Ákos - ezt a szégyent pedig kevesen tudnák elviselni.
dottore
2020. május 04. 17:47
Ezek szerint lehet igényes produkciókat is létrehozni karantén naplóürügyén. Nem csak tehetségtelen,érték nélküli,hisztiző celebek reality showja van.
küllő
2020. május 04. 17:45
Nnnna még egy bértalpnyaló. Nem elég egy nap egy ? Reggel volt Revicki- lakásos elvtárs, most meg ez is......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!