Székely lobogóra cserélte az uniós zászlót a bátonyterenyei polgármester

2020. május 15. 15:10

A nógrádi település így akar tiltakozni a közelmúltban Romániában történt események ellen.

2020. május 15. 15:10

„Az elmúlt napok eseményei abba az irányba mutatnak, hogy a magyarokat lábtörlőnek akarják használni mind az EU-ban, mind Romániában!” – jelentette ki közösségi oldalán csütörtök délelőtt Bátonyterenye polgármestere.

„A magyar nemzet nem ezt érdemli!” – tette hozzá a Fidesz színeiben politizáló Nagy-Majdon József, aki azt is közölte, hogy tiltakozásuk jeleként a Bátonyterenyei Polgármesteri Hivatalnál az uniós lobogót székely zászlóra cserélték. A váltásról fényképeket is közzétettek.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. május 17. 12:51
Az összes településen ki kellett volna cserélni,tiltakozásképpen.
Flagellator1974
2020. május 15. 19:11
Mivel az eu-s zászló nem csak azokat a geci bolsevik gazembereket jelenti, akik szégyent hoznak az eszmeiségére, maradhatott volna.
formaegy
2020. május 15. 17:08
A ballibesek nem hazudtolják meg magukat! A magyar gyűlölet ha ölne már egy sem lenne itt. Belebetegedtek, hogy a jjjuniós zájjszlóó nincs kirakva.)))) Én meg most lettem csak igazán boldog! Végre nem látni a szartól bűzló pöcegödör zájszlóóóót! )))
packó_
2020. május 15. 15:54
Nagyon helyes! A károgó kun Goldstenék meg húzzanak a p.Csába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!