Zsámbékról érkezhet a trágyaszag

2019. augusztus 08. 17:45

Titokzatos, orrfacsaró szagok terjengenek egész Budapesten.

2019. augusztus 08. 17:45

Budaörsön, Budafokon, Kamaraerdőben, Gazdagréten és Albertfalván is érezhető már az a trágyaszag, melynek forrását egyelőre csak sejteni lehet. Közben olvasói információkból kiderült, hogy már Óbuda is elesett.

Szerkesztőségünk tagjai is szívják: „Mindenhol érezni kb. Kelenföldön jöttem vonattal, vonatban is vágni lehetett a fosszagot” – írja egy kollégánk; „ itthonról dolgozva a kertbe kimenve azt hittem, a szomszéd betrágyázta a kertet, de állítólag egész Budán érezni” – így egy másik.

A törökbálinti rendőrörs információi szerint a zsámbéki nedvestrágya szagát hordta szét a szél a főváros nyugati felében és agglomerációjában.

(A kép forrása: monoripincefalu.eu)

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2019. augusztus 10. 12:23
Vizsgálatot kovetelek! A Budaörsi városháza alól terjeng, támad az iszonyatos budosseg?
fapipa
2019. augusztus 09. 22:19
Nagyon finnyásak lettek az elvtársak. Az átkosban a külső kerületekben a budi tartalmát szigorúan le kellett adni Jött a szervestrágya gyüjtő állami vállalat és vitte az aranyat. Nem sokkal volt büdösebb, mint a szippantós. Csepelen a Gubacsi híd felett deponálták. Különben Bécstől Münchenig az autópályán nyáron végig élvezhető az ájer Lehet hogy onnan hozza a szellő.
Ipolypart
2019. augusztus 09. 14:00
Ma is büdös van Pest-Budán?
Kundi
2019. augusztus 09. 13:12
Végig szemléztem, tanulság: így kell a sz@rból szenzációt ko- vácsolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!