A kormány megvásárolta Munkácsy Golgota című festményét

2019. január 09. 15:35

A festményt 3 milliárd forintért vette meg a kormány.

2019. január 09. 15:35

A kormány megvásárolta Munkácsy Mihály Golgota című festményét – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten sajtótájékoztatón Kósa Lajos, Debrecen fideszes országgyűlési képviselője és Papp László, Debrecen polgármestere társaságában.

Gulyás Gergely közölte, a festményt 3 milliárd forintért vette meg a kormány Pákh Imrétől.

(MTI)

Képtalálat a következőre: „munkácsy golgota mandiner”

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2019. január 09. 21:05
Én nagyon örülök, hogy hazánk egy ilyen értékes képpel gazdagodott, és végre együtt van a Trilógia! A fanyalgóknak üzenem, hogy próbáljanak velünk együtt örülni. Jó érzés, higgyék el!
sors
2019. január 09. 19:46
Pedig mennyi lélegzetetőgép jött volna ki bleőle.
koronaszepe
2019. január 09. 19:16
Úgy néz ki, a kormány beadta a derekát. Ennek az összegnek nagyságrendileg a felét kínálták eredetileg, még védetté is nyilvánították a képet, a nyomaték kedvéért... Tipikus mafia tempo.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2019. január 09. 19:10
Na, gyökerek! Ugye mekkora köcsög ez a képtulajdonos? Elkéri egy kisvasút árát. Közben a vérszívók fejedelmei hazafias tüsténkedés közben Krisztust motyognak az ő kis szájukon. Édesek. Tiétek. Egyétek. A templomkában találkozon együtt mind nyájan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!