Terence Hill a Józsefvárosban jótékonykodik

2018. november 19. 13:43

Terence Hill titokban a Heim Pál Gyermekkórházban járt.

2018. november 19. 13:43

2019. február 16-án ismét Magyarországra érkezik Terence Hill a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként – írja a jozsefvaros.hu. Az eseményt megelőzően egy jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta a színész, melynek során titokban ismét Budapesten járt.

Az árverezés tárgya egy Dune Buggy, amely pont olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című filmben látható autó. A bevételből a józsefvárosi Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg. Terence Hill bevallása szerint óriási szeretettel fogadták a kórházban mind a gyerekek, mind az alkalmazottak – írja a portál.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre” – nyilatkozta Dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató főorvosa.

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2018. november 19. 23:50
Ezen a néven is mész a kurva anyádba. X
balbako_
2018. november 19. 18:20
Rendkívül kedves, humánus gesztus!
IV. Fawkes
2018. november 19. 17:25
Igen jó fej ez a bácsi :-)
Sulammit
2018. november 19. 14:17
Milyen rendes! Ő is jól tudja, hogy a gyermek a legnagyobb kincs. Az egyik neki már nincs. Kincs, ami nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!