Értekezés a pelenkák állásáról

2018. augusztus 25. 10:17

Szóval letette. Otthagyta. Elvihette volna? El. Nem ezt tette, hanem otthagyta. Mint a Szabadság hidat teleszemetelők tették.

2018. augusztus 25. 10:17
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Nos, ebben a közegben indult el Orbán Ráhel, hogy kidobja a használt pelenkát. De nem talált szemetest. Így aztán, letette a csomagot a parkoló szélén, a többi szemét mellé. Nézzék csak meg a »bűncselekményről« készült fotókat! Csak csikkből annyi van ott, amennyit még Szily László sem tudna elszívni.

Szóval letette. Otthagyta. Elvihette volna? El. Haza is hozhatta volna, hogy az első itthoni benzinkút szemetesébe dobja bele? Igen, ezt is tehette volna. Nem ezt tette, hanem otthagyta. Mint a Szabadság hidat teleszemetelők tették. Nem volt elég kuka, hát eldobálták a PET-palackokat, uzsimaradékokat, csikkeket, szívószálakat, majd úgy is jön hajnalban a kukás és összeszedi. Nem szép? Nem. Jön a kukás? Jön. Miképpen – gondolom – Horvátországban is, és elviszi a szemetet, ha már nincs elég szemetes az ország legforgalmasabb útvonalán, főszezonban, pedig akár lehetne is, mondjuk abból az irgalmatlan mennyiségű pénzből, amit csak mi, magyarok ott hagyunk évről évre.

Ez mind-mind igaz, de most Orbán Ráhelről van szó. Aki keresett egy szemetest, nem talált, és a többi, irgalmatlan mennyiségű szemetet megtoldotta egy pelenkával. De mivel most róla van szó, érvényét veszíti Jámbor Lev igazsága, amely szerint a »kép nem egy történetet mesél el, hanem csak egy helyzetet mutat meg«. De kit érdekel? Most szabad a vásár!

És elkészülnek a nyilvános kivégzés cikkei, amelyek alá odagyűlik a kommentelőknek becézett veszett hiénacsorda, és nekiállnak. És ilyeneket írnak, hogy »dögöljön meg a hasában lévő gyerekkel együtt« (Orbán Ráhel állapotos), valamint hogy »kamionos felcsinálta kurva«. És még mi mindent, Istenem…”

Összesen 451 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2018. augusztus 27. 23:13
Ő bazdmeg Bayer te egyre sötétebb vagy. Loptok hazudtok csaltok??? Éjjel nappal? Miért ne tennétek a Gyurcsány is azt tette !! Különben is mennyi tolvaj hazug ember van mindenhol, ti miért is különböznétek. Brilliáns elme , wc t pucolni sem hagynám . Arra sem alkalmas
Bolond Istók
2018. augusztus 27. 17:10
Orbán Viktorhoz kötődő Orbán Ráhel eldobott az útszélén egy használt pelenkát. Soros Györgyhöz kötődő segélyszervezetek tagjai gyermekeket erőszakolnak.
fogas paduc
2018. augusztus 27. 09:26
A capite foetet piscis - fejétől bűzlik a hal. Az elitek modellszerepe a tudomány számára is ismert --- szóval megpróbálta megkeresni a kukát, de a kuka az nem volt. Egyébként Orbán Ráhel minek is a feje? Kb azt tette, amit előtte az a sok ezer autós, aki megállt ott abban a parkolóban - a fényképen szereplő szeméthegy alapján. Az külön pikantériája a dolognak, hogy a fényképet készítők a kutyájukat piszkíttatták a parkolóban, kár, hogy arról nem csináltak maguknak fényképet.
DrPepper
2018. augusztus 26. 21:35
Érdemes elolvasni a teljes cikket, Zsolti a legjobb formáját hozza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!