Elítéltek egy nemi erőszakoló szír bevándorlót

2018. június 26. 09:59

Szabadságvesztésre ítélték a magyar nőt megerőszakoló szír férfit.

2018. június 26. 09:59

Három év hat hónap szabadságvesztésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokon azt a szír férfit, aki tavaly januárban egy budapesti lakásban megerőszakolt egy nőt – tájékoztatta a fővárosi főügyész kedden az MTI-t.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a 41 éves férfi egy Kazinczy utcai szórakozóhelyen ismerte meg a lányt, akivel – a vádlott egy ismerősének IX. kerületi lakásában – szexuális kapcsolatot létesített. A férfi egyre durvábbá vált, ezért a sértett sírva távozni próbált, de a vádlott visszatartotta és megerőszakolta – közölte.

A sértettnek végül sikerült kiszabadulnia a lakásból és értesítenie a rendőrséget – tette hozzá. A közlemény szerint a férfi az eset óta előzetes letartóztatásban van, a bíróság hétfőn szexuális erőszak bűntette miatt három év hat hónap szabadságvesztésre ítélte, és rendelkezett a kiutasításáról is.

Az ügyész a büntetés megemeléséért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. A másodfokú bírósági eljárás befejezéséig a bíróság fenntartotta a férfi előzetes letartóztatását – tudatta a főügyész.

(MTI)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
farkasflori a vizicsoda
2018. június 26. 12:15
bezzeg ha orban barati arabjai kozul lett volna, meg targyalas sem lett volna..
Farkasvölgyi
2018. június 26. 11:51
ha mostantól utálja az arabokat az áldozat,akkor ő rasszista v tapasztalt?
bispora
2018. június 26. 11:26
Nem érdekesség képpen, hiszenm nem ritka jelenség, csak szólok a 444-en ma ez az első cikk amit nem lehet komnetelni és a cím sem igazítja el az embert: "Elítéltek egy férfit, aki felszedett egy nőt a Kazinczy utcában, majd megerőszakolta" https://444.hu/2018/06/26/eliteltek-egy-ferfit-aki-felszedett-egy-not-a-kazinczy-utcaban-majd-megeroszakolta
malakka
2018. június 26. 10:36
Végre egy olyan történet, amiben mindenki azt kapta, amit megérdemelt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!