Bertha Szilvia: Vona Gábor gyenge és befolyásolható

2018. március 22. 19:02

A Jobbik vezetősége szembeköpte a Jobbik 2010-es és 2014-es programot – mondta a párt korábbi politikusa.

2018. március 22. 19:02

A Jobbik vezetősége szembeköpte a párt 2010-es és 2014-es programját – mondta Bertha Szilvia, a Jobbik volt képviselője az Echo Televízió szerda esti műsorában.

Ismerem Vona Gábort, egyszerűen gyenge és befolyásolható embernek tartom, ha egy ellenzéki koalíció kerül kormányra, és Vonának ebben szerepe lesz, akkor ő nem fog tudni ellenállni a nyomásnak – fejtette ki Bertha Szilvia, a Jobbik volt szakpolitikusa.

A Jobbik számos volt politikusa – Morvai Krisztina, Rubi Gergely, Gaudi-Nagy Tamás és Borbély Zsolt Attila – fogalmaztak meg éles kritikát a párt irányvonalváltásával és hitelességével kapcsolatban. 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kgyula
2018. március 26. 15:22
"A Jobbik számos volt politikusa – Morvai Krisztina, Rubi Gergely, Gaudi-Nagy Tamás és Borbély Zsolt Attila – fogalmaztak meg éles kritikát a párt irányvonalváltásával és hitelességével kapcsolatban." Hadd mondják. Úgyis képtelenek felfogni, hogy velük, az ő irányvonalukkal a Jobbik kb. az LMP támogatottsági szintjén lenne most. Vona csinált a Jobbikból győzelemre esélyes pártot. (Igen, Fidesz-szolgák, jól értitek, győzelemre esélyes pártot.) :)
Hunyadi Mátyás
2018. március 25. 14:59
Ez a nő valószínűleg fideszes ügynök. Vona taktikai lépéseit lehet bírálni, de közvetlenül a választások előtt felesleges ezt nyilvánosan megtenni. Ennek nincs semmi értelme - kivéve, ha másnak dolgozik. Akárhogyan is a Jobbik és a Fidesz egymás riválisai - jobbikos részéről árulás ebben a TV-ben Vonát bírálgatni.
noMores
2018. március 23. 13:14
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Egy, csak egyetlen egy fideszes taknyot mondjatok, akinek önálló gondolatai vannak, és nem a vezér kegyeit keresve, utasításra cselekszik. Bocs, egy van: Kósalala:))))))))))))))))))))))))))))
files32
2018. március 23. 12:47
Kósa feleségére is ráírták a 800 milliót Nincs vége a Kósa-ügynek, az 1350 milliárd forintos pénzügyi megbízási ügybe keveredett miniszternek úgy tűnik, még a felesége is szerepel az okiratokon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!