Fidesz: Soros érdekeit védi az LMP és az Új Kezdet is

2017. december 14. 18:11

Az LMP minden alkalmat megragad, hogy Soros György érdekeit védje, ebbe illeszkedik az Új Kezdettel kötött megállapodása is – állítja a Fidesz.

2017. december 14. 18:11

Az LMP és az Új Kezdet csütörtökön mutatta be közös, 2018-as választási programját. Erre reagál a Fidesz az MTI-hez csütörtök délután eljuttatott közleményében. Azt írták: az LMP olyan polgármesterrel kötött szövetséget, aki „több mint kétezer magyar polgármesterrel ellentétben” háromszor is megakadályozta a migránsbetelepítési kvótát elutasító önkormányzati határozat elfogadását.

A nagyobbik kormánypárt szerint az LMP „eddig minden alkalmat megragadott arra, hogy Soros György érdekeit védje”, a párt európai parlamenti képviselője minden migránspárti jelentést megszavazott. Ez nem meglepő azok után, hogy Szél Bernadett maga is „migránspárti Soros-szervezetnél” dolgozott – olvasható a Fidesz közleményében. 

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bond, James Bond
2017. december 14. 22:59
Bocsika, Orbán milyen támogatással volt anno külföldön? (Igen, azzal.) Na. Amennyire bejön ez a stílus a "tábornak" (egyben és harci lázban tartja őket áprilisig), annyira hányingert keltő annak, aki egy kicsit is többet gondol egy vezető kormánypárt szerepéről.
1120
2017. december 14. 18:28
Most komolyan...ezt a blődséget meddig lehet még "eladni"? Tényleg azt gondolják a fidióták, hogy (program helyett) áprilisig elég lesz csak annyi, hogy "Soros"?! Infantilizáló tetvek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!