Nekiment a Jobbiknak és a Momentumnak a KDNP

2017. november 22. 14:16

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a „gárdistákat istápoló, holokauszton élcelődő” Jobbik hajlandó lenne a „a Momentum nevű botránypárttal” is együtt kormányozni.

2017. november 22. 14:16

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint Vona Gábor és a Jobbik „ártatlan szemekkel” azt akarja elhitetni a magyar emberekkel, hogy megváltoztak.

A kisebbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Vona Gábor és a Jobbik a választóknak hízelegve igyekszik elfeledtetni azt a képet, amely nem is olyan régen még „gárdistákat istápolt, a holokauszt kapcsán élcelődött és az iszlámban látta az emberiség utolsó reményét”. 

Hozzátették: Vona Gábor egy interjúban arról beszélt, nem zárkózna el, hogy adott esetben az LMP-vel és „a Momentum nevű botránypárttal” is együtt kormányozzon. Azzal a Momentummal, amelynek alelnöke nem régen még a DK, az Együtt-PM és az MSZP közös jelöltje volt, és aki most úgy akar „politizálni”, hogy egy kereszténydemokrata politikus sajtótájékoztatóján fennhangon ordibál és próbál a mikrofon mögé kerülni – írták. 

A KDNP szerint az olimpia megfúrása és egy online hírportál újságírójának megfélemlítése után úgy látszik nincs más módja a „botránypártnak”, mint hogy mások munkáját ellehetetlenítve kerüljön be a híradásokba. Mi lenne az országgal, milyen szövetség születne abból, ha a közelmúltban még erősen kirekesztő és félelemkeltő Jobbik összeállna a tolakodó, kiabáló, mások terveit elrontani akaró Momentummal? – vette fel közleményében a kisebbik kormánypárt.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. november 22. 17:40
Soproni Tamás az elmúlt 28 év liberális oktatásának prototípusa: A liberális-urbánus tahó. Fegyőr és GM -//- !
Antigoné
2017. november 22. 14:43
Mindegy, mit gondolunk a KDNP-ről, ez bunkóság volt.
Berecskereki
2017. november 22. 14:31
"Mi lenne az országgal, milyen szövetség születne abból, ha a közelmúltban még erősen kirekesztő és félelemkeltő Jobbik összeállna a tolakodó, kiabáló, mások terveit elrontani akaró Momentummal?" Kétpúpú tevepárt kormánya lenne az országnak. Rövidebben: két púp lenne az ország hátán.
3M..
2017. november 22. 14:25
A nulla százalékos KDNP nekikment a Jobbiknak, majd lepattant róla és a Momentum átgázolt rajtuk. Azóta nem tértek észhez. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!