Aquinói nyomában járnak

2017. november 23. 13:54

Jön a Magyarországi Aquinói Szent Tamás Társaság idei szakmai napja.

2017. november 23. 13:54

December 1-én tartja a Magyarországi Aquinói Szent Tamás Társaság idei szakmai napját, melyen a Társaság tagjai rövid előadás keretében mutatják be aktuális munkáikat, kutatási területüket, forrásban lévő írásaikat. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A részvétel díjtalan – írja a Magyar Kurír.

Az esemény programja innen letölthető.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MorbusHungaricus
2017. november 24. 08:34
A link helyesen: http://www.magyarkurir.hu/esemenyek/a-magyarorszagi-aquinoi-szent-tamas-tarsasag-szakmai-napja
péterx
2017. november 23. 15:13
Az Aquinoi emléknapja január 28 . Meglepő , hogy nem erre az időpontra időzítették az összejövetelt . De a lényeg úgyis az , hogy a szent filozófus gondolkodása ma is az ihlet forrása azoknak , akik nem szűkülnek be a csak-érzékelhető valóságra , a felszínre . Mestere volt a transzcendentális megértésnek , vagyis tudta , hogy az Isten abszolút léte a végső feltétele a világ és az élet ésszerű belátásának .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!