Most az iszlám integrál Európában

2017. szeptember 11. 07:59

Az iszlám integrál Európában, hiszen ők a saját szabályaik szerint élnek, míg a kereszteket elkezdték eltüntetni az érzékenységükre hivatkozva. Ha ez így folytatódik, akkor az európai kultúra teljesen vissza fog szorulni. Interjú.

2017. szeptember 11. 07:59
Rétvári Bence
Rétvári Bence

A kormány kritikusai sokszor Ferenc pápával és a neki tulajdonított, sokszor kiragadott kijelentéseivel példálóznak a kormány politikájával szemben. Folytatnak párbeszédet a Vatikánnal a migráció kérdéskörében?

Augusztus közepén jártam a Vatikánban, és a Szentszék külügyminiszterével, Gallagher érsekkel is találkoztam, akinek ismertettem a Hungary Helps programot. Ő és később a hazánkba láto­gató Christoph Schönborn bécsi érsek is méltatta a kezdeményezést, a helyben segítés politikáját. Ha hasonló segítő programokat indítottak volna azok a nyugati államok is, amelyek gyarmati rendszerük és üzleti érdekeltségeik révén jelen vannak ezekben a térségekben, a vállalataik pedig óriási profitra tettek és tesznek szert, de a létrejött politikai káosz kialakulásában is felelősek, akkor a milliós tömegek vándorlásával járó társadalmi robbanás talán meg sem történt volna.

A német közvélemény többsé­gével szemben Angela Merkel kancellár szerint az iszlám már hozzá­tartozik Németországhoz, ha követői betartják a német törvényeket. Ez a kijelentés milyen jövőt vetít előre Európa és a kereszténység számára?

A kancellár az európai gondolkodási »dobozból«, korlátok közül nézi a helyzetet, nem veszi figyelembe azt, hogy egy másik civilizációról van szó. Fogalmilag értelmezhetetlen az a mondat, hogy ha az iszlám betartja az alkotmányt, a törvényeket, akkor az Németország része. Az iszlám totális vallás, világnézet, amely kiterjed az élet minden területére.

Az európai kultúrában, politikai berendezkedésben az állam és az egyház szétválasztva működik. Ez az iszlám esetében elképzelhetetlen. Ha az iszlám jelen van, akkor az államot is uralja, és innentől kezdve nem lehet betar­tani a német jogszabályokat, mert azoknak a helyét átveszik az iszlám törvényei. A nyugat-európai iszlám közösségek zárványként működnek, a kormányoknak alig-alig van róluk tudásuk, ismeretük, és ami a legnagyobb baj: befolyásuk sincs rájuk. Sőt vannak olyan negyedek, no-go zónák, ahova a rendőrök sem mernek bemenni, a hatóságok nem képesek érvényesíteni az állami jogot. Az önfeladás politikája, az integráció csődje miatt manapság egyes európai cégek akár a keresztet is kiretusálják a csomagolásról. Az iszlám integrál Európában, hiszen ők a saját szabályaik szerint élnek, míg a kereszteket elkezdték eltüntetni az érzékenységükre hivatkozva. Ha ez így folytatódik, akkor az európai kultúra teljesen vissza fog szorulni.

Megszűnhet az általunk ismert európai világ egy-két emberöltőn belül?

Aki járt Észak-Afrikában vagy a Közel-Keleten, az tudja, hogy az ottani civilizáció nem is értelmezhető európai szemmel. Amennyiben megváltozik a népesség összetétele és ezzel párhuzamosan a gazdasági, jogi és kulturális berendezkedés, akkor Európa prosperitás terén elért jelenlegi státusa is veszélybe kerülhet. Demográfiai halk háború zajlik. Európa egyes vezetői a Soros-tervvel összhangban nem saját em­beri erőforrásaikra, hanem kvóták alapján betelepített, idegen kultúrájú emberekre kívánnak támaszkodni. Ha a Soros-terv szerinti ösztönzőket bevezetik, akkor Európában a népességcsere hamar megvalósulhat. Külön ügynökség lenne a betelepítésre, éves kvótákat határoznak meg, amihez még pénzügyi motivációt is adnak.”

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyalogfarok
2017. szeptember 12. 11:11
Ha valakinek eros a hite, akkor nincs mitol felnie, elmehet meg akar egy muzulman orszagba is, nem lesz muszlimma. Azonban ha gyenge, bizonytalan, akkor konnyen atallhat, megtevedhet, megterhet. Mas szavakkal...egy heteroszexualis nem lesz homoszexualissa, ha lemegy egy buziklubba vagy egy felvonulasra. H
Sulammit
2017. szeptember 11. 14:39
Rétvári Bence jól látja a kialakult, kialakított helyzetet.
annamanna
2017. szeptember 11. 14:16
Már vége a szíriai háborúnak, milyen lakosságcseréről beszél Rétvári? Lehet hazafelé menni!
Mindjárt
2017. szeptember 11. 13:07
Rétvári Bence , Magyar/Felcsúti Idők "Az iszlám integrál Európában, hiszen ők a saját szabályaik szerint élnek, míg a kereszteket elkezdték eltüntetni az érzékenységükre hivatkozva. Ha ez így folytatódik, akkor az európai kultúra teljesen vissza fog szorulni." Azért vagytok ti, a felcsúti cigány kutyái HAZAÁRULÓK mert ezt tudjátok és mégis tizezer számra hozzátok a nyakunkra a muzulmán hódítókat. A kötvénylopkodás fontosabb a felcsúti cigány gazdádnak, neked és a többi HAZAÁRULÓ fidesz nagykutyának mint a magyarság megmaradása. MOCSKOK
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!