Ilyen az élet a Hős utcában

2017. július 28. 20:16

Az ATV Budapest egyik legrosszabb hírű, kőbányai utcájában forgatott riportot.

2017. július 28. 20:16

Az ATV riportja a budapesti, X. kerületi Hős utca valóságáról.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2017. július 30. 16:07
Kellene oda néhány kakastollas. És minden rendbe jönne. Amúgy, ha a demográfiai csapdából nem mászunk ki, az egész országra ez vár. Az öreg Orbánnak is ez jut majd osztályrészül.
Nemoda Buda
2017. július 29. 16:21
Most akkor a kormányról már ne is beszéljünk ? Hogy mennyiért lehetne ezt a mocskot rendbetenni, úgy két hónap alatt ? Aztán már csak javítgatni kellene ? És utána ott van Kerepes, me a többi lepratelep. Csak csinálni kellene, nem pofázni és ellopni azt is, amit végül erre szánnak ! A flóri a legjobb példa ....
Poszata
2017. július 29. 11:41
Ez Lipcse?
annamanna
2017. július 29. 08:59
Legalább a gyerekeket miért nem viszik el innen állami gondozásba? Ez nem szúrja senkinek a szemét? A riporternő a pár perces videó alatt is többször felhívta a gyerekekre a figyelmet: - 9 éves kislány még nem jár iskolába - használt tűkkel játszanak, üvegszilánkok állnak a lábukba stb - borzalmasan rosszul viselkednek, szemtelenkednek, tiszteletlenek, riport közben is pofátlankodtak az idősekkel - egy jövőkép áll előttük, a striciskedés - a szüleik drogoznak, kicsapják őket, nem foglalkoznak velük, az utca neveli őket Ezt hogyhogy nem veszi észre valami családgondozó? Ebben az utcában egyetlen gyereket sem volna szabad hagyni. Az összes többi téma is, ami szóba került, a gyilkosságoktól a penészig mind kizárja azt, hogy ilyen körülmények között gyerekeket lehessen nevelni. Innen mind egy szálig el kellene vinni a gyerekeket, és elképesztő, hogy a gyerekvédelemre itt is nagy ívben tojik az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Még ha a felnőtteket ott is hagyják élve megrohadni (ennél szebb kifejezéssel nem írható le az utca állapota), de a gyerekek sorsa az állam sara, mert azok felé elvileg kötelezettséget vállal a gyerekvédelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!