Mirelit hasábburgonya közé rejtették az orosz cigit

2017. április 03. 10:22

Közel 32 ezer doboz orosz cigit talált a NAV fagyasztott hasábburgonyák közé rejtve Pest megyében.

2017. április 03. 10:22

Csaknem 32 ezer doboz, fagyasztott hasábburgonya közé rejtett cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói Pest megyében – közölte a NAV hétfőn az MTI-vel. A közlemény szerint a több mint 31 millió forint értékű, különféle márkájú, orosz zárjegyes cigarettát Hollandiába szállították volna.

Azt írták, a raktárban dolgozók nem tudhattak arról, valójában mit rejt a szállítmány, az elkövetők ugyanis a raklapok tetején lévő dobozokba csak hasábburgonyát tettek, a cigarettát rejtő csomagok alulra kerültek. Rakodás közben azonban kiszakadt az egyik doboz, így találták meg a cigarettát. A nyomozás orgazdaság miatt indult – olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. április 03. 10:33
Ukrán cigi az az "orosz". Lázár bizniszét keményen védi a NAV, míg a korrupciós pénzek szabadon áramolhatnak. „ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia” (Simicska Lajos) Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!