Feljelentést tett Simonka cégei ellen Hadházy Ákos

2017. január 05. 11:35

Az LMP-társelnök Hadházy Ákos feljelentést tett Simonka György vállalkozásaival kapcsolatban: állítása szerint ezek fő feladata az EU-s pénzek „kifolyatása”. Hadházy ismertetett egy korábbi ügyet, amelyben olyan telephely fejlesztésére kapott pénzt egy cég, amely nem is volt az övé.

2017. január 05. 11:35

Feljelentést tesz az LMP a dél-békési fideszes képviselőhöz, Simonka Györgyhöz köthető vállalkozások uniós forrásfelhasználása miatt, a cégháló fő feladata ugyanis Hadházy Ákos szerint a pénzek „kifolyatása”. Az LMP társelnöke, Hadházy Ákos csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján ismertette a fideszes képviselő egyik korábbi vállalkozásának, most a rokonai tulajdonában álló autómosónak az ügyét. Szavaiból az derült ki: a társaság egy olyan tótkomlósi telephely fejlesztésére kapott 50 millió forintot, amely sosem volt a cég tulajdonában, a pénzt pedig egy orosházi autómosó építésére használták fel, bár – jegyezte meg Hadházy Ákos – ez a létesítmény nem kerülhetett ennyibe.

Az orosházi ingatlan ráadásul a telephelyfejlesztésre nyújtott pénz elnyerésekor még nem is volt az Aktív Klub Kft. tulajdonában – tette hozzá az LMP képviselője. Az ellenzéki politikus hozzátette: Simonka György családjához köthető vállalkozások úgy használnak fel uniós forrásokat, hogy szintén a politikus rokonaihoz köthető társaságokkal szerződnek, például bútorvásárlásra.

(MTI)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsuhú
2017. január 06. 15:56
Hazudsz! számtalan feljelentés és vád is megtörtént, de szinte mindent elsikálta a bíró maffia! Nagy a pofátok mert ti működtetitek, véditek ezt a maffiát! mai híren is leesett az állam: egy hatgyerekes apát ítélt el a bíróság jogerősen 14 évre a lánya szexuális molesztálásáért. Persze, sajnos előfordulnak az ilyesmik is, csak hát: itt az itélet szerint a molesztálás 10 évig tartott ( a lány 10-20 éves kora közt, a saját udvarukon álló kondiszobában), úgy hogy senki sem vet észre semmit belőle, s úgy, hogy a lány sem tett ellene semmit! Bizonyíték: a lány vádaskodása! Akkor, amikor gyilkosokat ítélnek el pár évre,illetve mentenek fel, mivel nincs elég bizonyíték a bűnösségre (akkor sem, amikor a tettes bevallja a gyílkosságot és megmutatja azt is ahova elásta a holtestet!). Szintén a héten felmentette a pesti bíróság a ligetvédőket, azzal a hülye indokkal, hogy nem tudták, hogy nem szabad zavarniuk a munkát a PECSA- területén! 2010 óta a fővárosi bíróságok egyetlen esetben sem adtak igazat a fővárosnak vagy a kormánynak ellenzéki ek elleni perekben!
csuka
2017. január 05. 14:29
Dakota mondás: Amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra! CSAK A FIDESZ MAFFIA !
Héja
2017. január 05. 14:27
Érdekes figurák a ballibek...Hadházy lódoktor, Juhász füvesember, Gőgös gazda, stb. mániája, hogy följelentgetnek. Pofára esnek, de kitartóan folytatják. Hogy lesznek ebből választóik, fene tudja.
Huttinger egy mocsok gyáva besúgó
2017. január 05. 14:07
Tudta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!