Na, viszlát 2016!

2016. december 31. 20:43

Kollázson 2016 minden őrületes fejleménye és vesztesége, David Bowie-tól Muhammad Alin és Fidel Castrón át George Michaelig és Prince-ig. Christhebarker blogger műalkotásával búcsúzunk egy nagyon sok mindent felforgató évtől. BUÉK!

2016. december 31. 20:43

David Bowie, Muhammad Ali, Prince, George Michael, Alan Rickman, Fidel Castro, Leonard Cohen, Carrie Fisher és még nagyon sokan mások – bónuszként a Brexit,  Donald Trump győzelme és az összement Toblerone.

2016 egy kollázsban, a Beatles legendás borítójának ihletésével.

Via Christhebarker.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. január 01. 22:00
A fideszes birkák kedvence, Tállai elvtárs lemaradt, pedig az értelem csúcsa ő egymaga: http://coub.com/view/iso5u
VakzKommondor
2017. január 01. 21:56
Csak a rezsit meg ne támadják!!! A többit megoldjuk!!!
korona
2017. január 01. 19:37
Lőwy Árpád valójában Réthy László volt. LŐWY ÖNMAGÁRÓL, MINT ÁLNEVES KÖLTŐRŐL, ÍGY VERSELT: Irodalmunkban, - büszkén mondom - Nincs több olyan tipikus költő, Mint Lőwy Árpád, akit ismer, Immár egy egész emberöltő. Nincs, ki a magyar géniusznak Hívebb tolmácsa volna, mint ő, - Bár meglehet, hogy van nálánál Nem egy kiválóbb magyar költő. De ő nevében egyesíti A fajt, amelyre néz a Kárpát, Hiszen fajunknak fele Lőwy, A másik fele pedig Árpád.
korona
2017. január 01. 18:37
ÚJÉVI KÖSZÖNTÕ Lőwy Árpád verse Elérkezett végre a várt Újesztendõ! Kívánom, hogy hozzon sok jót a jövendõ! Kövér, tiszta búzát arasson a kasza, És minden magyarnak jól álljon a - nyakkendõje! Hazánk boldoguljon, virulj magyar népem! Székesfõvárosunk épüljön ki szépen! Terjedjen az erény, vesszen, ami durva Minden utcasarkon álljon egy-egy - hirdetési oszlop! Kopasz koponyával, görnyedõ derékkal Sok vén sportman a testkultúráért él-hal. Ám, de másnap masszõr dörzsöli az inát, Így jár, aki nagyon szereti a - baracklekvárt. Megáradt a Duna, nézni is rettentõ, Elveszett száz lélek, bedõlt sok háztetõ. Még az öreg Gellért hegye is megingott, Mert Kovács kapitány olyan nagyot - füllentett. Az én kedves, drága Elemér barátom Reggel sokszor sápadt s levert, amint látom. Kérdem tõle múltkor: mért vagy oly aszott? Bágyadtan mondja, hogy egész éjjel - fájt a foga. Május van, tavasz: a szerelem hónapja, Az ébredõ vén föld új ruháját kapja. Ember is, állat is örül a tavasznak, S lenn a Duna parton a kutyák is - örülnek. Reng a búzakalász az alföldi rónán, Ott arat egy legény, arra jön egy szép lyány. Rákacsint a legény, leteszi a kaszát, Nadrágjába nyúl, és kiveszi a - kaszakövet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!