Érvénytelen lett a kvótanépszavazás: ilyen volt a vasárnap percről percre

2016. október 02. 06:50

Nemmel 98,3% szavazott, igennel 1,67%. A választók 43,35%-a ment el az urnákhoz, 6,27%-uk érvénytelen voksot adott le. A Mandiner egész vasárnap a kvótanépszavazáson pörgött. Eredmények, napközbeni részvételi adatok, jelentések vidékről és a fővárosból, szakértő elemzések percről percre.

2016. október 02. 06:50

A Mandiner szerkesztői Pécsről, Mosonmagyaróvárról, Lakitelekről, Budakalászról, Kecskemétről, Nógrád megyéből és a fővárosból követik az október 2-i, uniós menekültkvótákról szóló népszavazást. Itt van velünk egész nap Szakács András, a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa is, hogy elemezze a történéseket. A műsort 18 óráig Pintér Bence és Bukovics Martin, utána Kiss Brigi vezeti.

Küldene egy sztorit, egy fotót, bármi egyebet? Írjon nekünk bátran!

Összesen 1422 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2016. október 03. 16:43
Egy világos, az itteni hozzászólók (és a nem itteniek) közül az el nem menőket, vagy az érvénytelen szavazókat az ország sorsa hidegen hagyja. Egyetlen okuk van -a feneketlen Orbán-gyűlölet! Ilyen Hegedűs-fajták már voltak szép számmal a történelmünkben.Ezért nem érdemes vitázni velük! Az igen szavazók legalább nyiltan letették a voksukat!Nekik ez a véleményük,felvállalták, lelkük rajta.A kétszínű Jobbikosok, az internacionalista maszoposok, az idióta Dk-sok, nos ezekkel is együtt kell élnünk!
Cezar
2016. október 03. 15:42
Nem 98,3% = 10.000.000.000Ft Igen 1,67%= ???????Ft-ba került? Mennyi lett volna a nem-ek száma, ha viki nem költ ennyit? UGYAN ENNYI!!!!!!!!! Természetes, hogy senki nem akarta, hogy betelepítsenek az országba állatokat (min halljuk a hírekből a tetteiket) Mi a fasznak kellett ez szarkavarás? Patkényok!
Tatulus
2016. október 03. 15:39
Legjobban a mai Vona felszólalás háborított fel! Ez a mocsok Simicska tervei alapján járt el, most megpróbálta előadni Orbán lemondatását! A szarházi elfelejti, hogy a kettős játékuk nyílvánvalóvá vált! Egyrészt Vona azt mondta, hogy nemmel kell szavazni, másrészt a "pisiltetős" Volner Facebook bejegyzésében a szavazás előtt annak feleslegességét forszírozta,sőt körlevélben a szavazástól való távolmaradásra ösztönözte a Jobbik tagságát! Ezzel Simicska megfizetett ügynökeivé tette a JOBBIK-ot (aki azt mondta, minden pénzt megad, hogy Orbán bukjon). Ezzel Vona megásta a Jobbik-sírját, magát meg hiteltelenné tette! Szarházi banda!
korona
2016. október 03. 10:19
Egyértelmű, hogy dicsőemlékű, jó Mátyás királyunkat megmérgezték. Hogy is volt Mátyás korában? A Fekete Sereg rengeteg pánzbe került, így a király számtalan adót vetett ki. aztán a végvárak finanszírozása is, és voltak esetek, hogy az ott zsoldban lévő katonák zsoldja igencsak késett, emiatt helyi lázadások is előfordultak. És még egyebek is történtek: sarcoló kirohanások a helyi lakosk ellen, stb Mátyás, bár erőteljesen kűzdött az akkori migránsok ellen, de a fő célja az volt, hogy elnyerje, elérje, hogy ő legyen a német-római császár. Lehet, hogy ezt el is érhette volna, ha - máig titokzatos módon és céllal - meg nem mérgezik. A pápa meg nem vett eléggé tudomást a délről fenyegető veszéllyel szemben. A történelem ismétli önmagát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!