Desmond Child: Egy szabad országért - az '56-os dal előzetese

2016. augusztus 16. 11:08

Itt az 1956-os emlékév hivatalos dalának beharangozó videója! A dalt az Aerosmith-től Alice Cooperen át Shakiráig rengeteg gigasztárnak kasszasikereket alkotó slágergyáros, Desmind Child írta.

2016. augusztus 16. 11:08

A dalról szóló terrorházás sajtótájékoztatóról írt cikkünben Stumpf András úgy vélekedik, az új, ötvenhatos pophimnusz a Barackfánál mindenképp jobb lett. Ami szerinte nem is csoda, ha tudjuk: a szerző Desmond Child, a február óta magyar állampolgár slágergyáros, aki az Aerosmith-től Alice Cooperen át Shakiráig rengeteg gigasztárnak írt kasszasikereket. Mint megírtuk: a dalszerző Child egyébként Washingtonban futott össze Orbán Viktorral, a dal ötlete pedig úgy fest, a miniszterelnöktől származik.

Az előzetes végén meg is szólal: „Nagyon büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Nagyon büszke vagyok, hogy tagja lehetek ennek az országnak és a magyarok reményteli és felemelő kezdeményezésének.”

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2016. augusztus 17. 11:41
Andy Vajna, Habony, Rogáncili, Hajdú Péter, Szalai Vivien, Desmond Child fideszkultúra
Nannyó
2016. augusztus 17. 09:16
Ez tingli-tangli. :) Én maradnék Cseh Tamásnál. A Corvin köziek
thymian
2016. augusztus 16. 19:03
Az álnemzeti fidesz nem talált magyar zeneszerzőt, aki valóban képes átérezni '56 tragédiáját?
thymian
2016. augusztus 16. 18:55
Neveket akarok hallani. https://www.youtube.com/watch?v=9KXgX2XJ5SA Az (ál)nemzeti fidesz miatt még mindig nem hallhattunk neveket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!