Poloskára gyanakszik az EKINT

2016. június 08. 14:04

Facebook-oldalán számolt be az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet arról, hogy a távközlési vezetékeket összefogó kábelárnyékoló doboz helyén szerintük egy poloskát találtak irodájukban. A szervezet az Index szerint azért vizsgálta át az irodáját, mert a kormány bejelentette: a civilekről szóló titkosszolgálati bejelentések vannak a birtokában.

2016. június 08. 14:04

Úgy tűnik poloskát talált irodájában az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet – derül ki a Facebook-posztból, amit a szervezet tett közzé. A civil szervezet azután vizsgálta át az irodát, miután a kormány bejelentette: a civilekről szóló titkosszolgálati bejelentések vannak a birtokában. A kifelé tartó adatkábeleknél találtak egy áramköröket tartalmazó szerkezetet kábelárnyékoló doboz helyén. Az általuk megkérdezett szakértő szerint a szerkezet egy adattovábbításra alkalmas eszközről, poloskáról van szó.

Nem tudjuk, hogy a szerkezet kitől származik és hogyan került az irodánkba, mindenesetre biztosan állíthatjuk, hogy nincs senki előtt titkolnivalónk. Honlapunkon az összes tevékenységünkről, elkészült anyagainkról és gazdasági beszámolóinkról találsz információt” – írták a posztban. Somody Bernadette, az intézet igazgatója az Indexnek elmondta, hogy egyelőre nem tesznek feljelentést. 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2016. június 08. 19:16
Antiszemitának értelmezhető kommentet öncerúráztam.
cutcopy
2016. június 08. 18:57
Olvadt poloska a ferritszűrőben..? )
drkovax
2016. június 08. 17:58
A baloldali kép bármi, de leginkább semmi, a jobboldali meg egy nehezék, amit időnként lengő kábelek stabilizálására használnak ...
kjkj945
2016. június 08. 15:24
e kinnt nem! benn van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!