Öt Paksnak lőtt góllal ünnepelte bajnokságát a Fradi

2016. április 06. 21:17

5-2-re győzte le a Paksot hazai pályán a Ferencváros. A Groupama Arénában tartott bajnokavatón nem jelentek meg az ultrák.

2016. április 06. 21:17

A Ferencváros hazai pályán 5-2-re legyőzte a Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szerdai játéknapján. A kezdés előtt a pályán ünnepélyesen köszöntötték a Ferencváros csapatát, amely szombaton behozhatatlan előnyre tett szert a tabellán, ezzel biztosította története huszonkilencedik bajnoki címét az NB I-ben.

A hvg.hu közben arról ír: a bajnoki cím ellenére is voltak üres lelátók, a lap szerint ennek az az oka, hogy a Fradi-ultrák bojkottálták a bajnokavatót, annak ellenére, hogy a Groupama Arénából eredetileg kitiltott keménymag most bemehetett volna a mérkőzésre.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2016. április 07. 15:00
Az égvilágon semmire, amit máshol nem tudnak megoldani nélküle.
Drágha Márió
2016. április 07. 13:23
Egyrészt "szép volt,fiúk",másrészt ez a bajnoki cím akkor fog érni valamit,ha ősszel legalább az EL-csoportkörbe sikerül bejutni...
maanzaad
2016. április 07. 12:33
Hehe..... ha azoknak a "tulajdonosoknak" kellene a kifizetések egy kis részét állni azonnal csőd lenne belőle. A ferencváros szégyenszemre mára a Dózsa.
hátakkor
2016. április 07. 11:47
A magyar válogatott egy helyet javítva a rekordot jelentő 18. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) áprilisi világranglistáján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!