Csütörtökön kezdődik az Educatio oktatási szakkiállítás Budapesten

2016. január 21. 08:22

Csütörtökön nyílik meg és szombatig tart az Educatio oktatási szakkiállítás Budapesten a SYMA csarnokban. Az érdeklődők az egyetemek, főiskolák standjainál megismerkedhetnek felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel és még sok egyéb dologgal.

2016. január 21. 08:22

Ma kezdődik az Educatio oktatási szakkiállítás a fővárosban. A szombatig tartó, a fővárosi SYMA rendezvényközpontban tartandó kiállításra az idén több mint negyven magyar és csaknem negyven külföldi felsőoktatási intézmény készül standdal, de szakképző intézmények és nyelviskolák is részt vesznek a rendezvényen.

Az érdeklődők az egyetemek, főiskolák standjainál megismerkedhetnek a többi között a felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel, az ösztöndíjakkal, a hallgatói élettel vagy akár az elhelyezkedési esélyekkel is. A rendezvényen képviselteti magát a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány (KMA) is - közölte Gáspár Kinga, az alapítvány szakmai vezetője az MTI-vel. Az E17-es standon a látogatók betekintést nyerhetnek a közszolgálati média alkotó folyamataiba, valamint megismerkedhetnek a KMA képzéseivel.

A kiállítást Palkovics László felsőoktatási államtitkár nyitja meg, aki az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hallgatóival érkezik a rendezvényre, egy az evopro mérnökirodával közösen kifejlesztett környezetbarát, elektromos hajtású buszon. A belépés minden látogató számára ingyenes, további információ a www.educatiokiallitas.hu oldalon található.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2016. január 21. 10:19
Miért nem elég az "oktatási szakkiállítás"? A felesleges idegen szavak használóinak ajánlanék egy desztinációt, húzzanak a csába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!