ORFK: Terrorista fedőszervezet tagja az egyik röszkei zavargó migráns

2015. szeptember 22. 15:29

Az ORFK szerint a múltheti röszkei zavargás egyik irányítója tagja egy olyan iszlám fundamentalista mozgalomnak, amit terrorszervezetek fedőszervezetként is használnak. A bíróság nem jogerősen el is rendelte a 39 éves szír férfi előzetes letartóztatását.

2015. szeptember 22. 15:29

A Szegedi Járásbíróság egy hónapra nem jogerősen elrendelte kedden annak a 39 éves szír férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint a röszkei közúti határátkelőhelyen kialakult tömegzavargás egyik irányítója volt – tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője az MTI-t. A férfi nemzetközi rendvédelmi információk szerint egy terrorista fedőszervezet tagja – közölte a rendőrség.

A törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított rendelkezett schengeni vízummal, de jogosulatlanul lépett be Magyarországra. A szerdai röszkei zavargás után, szombaton a férfi éppen Ausztriába indult volna vonattal, amikor elfogták. Az Országos Rendőr-főkapitányság azt közölte a honlapján, hogy nemzetközi információk szerint a szír állampolgár egy iszlám fundamentalista mozgalom tagja, amelyet terrorszervezetek fedőszervezetként is használnak.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2015. szeptember 22. 21:13
Ja!Sejtem már!Ő volt az egyik vendég, aki a Böszme dolgozószobájában aludt és talált egy fecnit. A Böszme írta, hogy visz magával egy új fiút is bérmálkozni.. (Ferink nem tudta, hogy ez a gyerek egy borsodi család gyereke volt) akit egy gyermekotthonból hoztak vissza a nagyiék, mert kellet az ifjúságvédelmi pótlék, meg az iskolalátogatási pótlék-stb. A mama Dubaiban kapott"kiképzést", de végül az M3-as mellett érte kamionbaleset. Az apa Észak-Afrikába ment a gólyákkal egy időben és soha nem tért vissza.Így aztán a kis -nevezzük Achmednek, elment keresni az apát és most tért vissza szülőhelyére,de a bérmálkozás már betett neki....
tango47
2015. szeptember 22. 17:58
Majd megítél neki a Brüsszeli emberjogi idióták gyülekezete egy jó kis milliós kártérítést. Ami a tragikus, hogy van egy-két feltűnésre vágyó KIRENDELT ügyvéd, aki hozzájuk fordul a feltételezett dzsihadisták képviseletében.
thymian
2015. szeptember 22. 17:22
Pár hét alatt máris két terrorista. Ha ebből indulunk ki, igazuk van azoknak, akik azt vélik, hogy tucatjával vannak köztük.
Szümi
2015. szeptember 22. 16:21
"Nyújtsd ki a lábad és elesik benne egy terrorista" ( XXI. századi európai közmondás)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!