Etikai eljárás indult a fekete ruhás nővér ellen

2015. augusztus 11. 12:41

„Nekünk nem lenne szabad megszólalnunk, mert a nővér a legkisebb a ranglétrán” – vélekedett Sándor Mária, aki a kamara szerint többször is etikai szabályt sértett.

2015. augusztus 11. 12:41

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara etikai vizsgálatot indított a „fekete ruhás nővérként” ismertté vált Sándor Mária ellen, mivel szerintük a nő több nyilatkozatával is megsértette az egészségügyi dolgozók etikai szabályait.

Az ATV stúdiójába már csak jogász kíséretében ment el Sándor Mária, aki korábban többször nyilvánosan kritizálta a szakdolgozói kamarát, mondván, azok nem képviselik kellő határozottsággal a dolgozói érdekeket. Az ápoló azt mondta: „Nekünk nem lenne szabad megszólalnunk, mert a nővér a legkisebb a ranglétrán”. Azt pedig nem érti, miért neki kell szólnia, hogy az egészségügy nem működik.

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2015. augusztus 11. 17:54
Egy ideje tudhatjuk ,hogy " félelmet kelt "a fekete ruha . Előbb-utóbb őt is betiltják ...
Xenon
2015. augusztus 11. 17:43
Tényleg ennyire elvakultan kell védeni egy politikai pártot, oldalt? Azt hiszem, mégis inkább megírom azt az angol és német önéletrajzot.
adam
2015. augusztus 11. 17:20
A fekete ruhás akció üzenetén pedig el kellett volna gondolkozniuk.
adam
2015. augusztus 11. 17:19
A kis hölgy jobban teszi, ha ettől a kormánytól várja a jobb sorsát, mert bárki más jön, az egyetlen bizonyosság a magasabb szja lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!