A Napi Gazdaságnál rettegnek a melegektől?

2015. május 20. 14:44

Nem is tudom, mi lenne a kóser, ha a tévében a meleg karakter feltűnése ELŐTT felvillanna egy VIGYÁZAT, BUZIK!-felirat, esetleg hangjelzés is kísérné a belépőt, mondjuk egy hajókürt?

2015. május 20. 14:44
Varga Attila

Azt sem értem, miért baj az, hogy a tévéműsorokban elfogadják a másságot, ahogy azt sem, hogy mit takar az »ömlenek« kifejezés, hiszen ha megnézem az eheti műsort, 130 csatornára levetítve, napi 18 órányi kontenttel, heti 7 napra számolva, és úgy kimatekozva, hogy egy óra = egy műsor, akkor 16 380 műsorról beszélünk, szóval ha ÖMLIK a melegtartalom, az ennek jó része kell hogy legyen, mondjuk napi 10 órában minimum, de persze erről szó sincs, a derék közíró sem sorolt fel tíz műsornál több példát.

A mindennapi életben megjelenő meleg karakterek és a nem beskatulyázható, sztereotípiáktól mentes melegek is problémát okoznak Szikszainak, nem beszélve az észrevétlenül behozott homoszexuálisokról. Nem is tudom, mi lenne a kóser, ha a tévében a meleg karakter feltűnése ELŐTT felvillanna egy VIGYÁZAT, BUZIK!-felirat, esetleg hangjelzés is kísérné a belépőt, mondjuk egy hajókürt? Vagy legyen egy bekarikázott B-betű a sarokban, hogy mindenki tudja, buzik vannak a tévében, tessék bemenekülni a pajtába/templomba/barlangba, és bezárni az ajtót szorosan? Legyen minden meleg karakter ruhájára varrva egy B-betű? 

Az a legnagyobb baja Szikszainak, hogy írása alapján egyértelműen retteg a melegektől. Mintha valami veszedelem lenne, ami a jó keresztyén újságírókra és barátaikra fenekedik a sarokban, és csak azt várja, hogy egy óvatlan pillanatban lecsapjon rá, és megbuzizza, hogy aztán sírdogálhasson a sarokban egy Rob Halford-képet szorongatva. És az a legszörnyűbb, hogy ezt ő maga sem veszi észre.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2017. január 25. 18:00
A gond az, hogy a média, illetve az azt irányító, jelentős részben buzeráns tudjukkik úgy akarják lenyomni a társadalom torkán a saját ördögi világnézetüket (beleértve az összes beteges perverzió egészséges dologgá maszkírozását), hogy nincsenek tekintettel a lakosság túlnyomó többségére, mely ezt nem kérte, nem akarja, és elfogadni sem hajlandó. Mert ők a normálisat tekintik normálisnak, és a betegről tudják és érzik: beteg.
tango47
2016. január 26. 19:00
Mikor lesz a Pedofil Pride?
tango47
2015. július 12. 22:11
A ballibbantak fel vannak háborodva, ha az ISKOLÁBAN nevelni próbálja a csemetéket néhány tanár és tankönyv. A mai tv-műsorok mást sem csinálnak, mint nevelni próbálják a nézőket arra, hogy mindenféle devianciát szó nélkül fogadjanak el, sőt ÜNNEPELJENEK. Hát menjenek oda, ahol ezt lelkesedéssel fogadja a népesség!
Maddox
2015. május 24. 15:30
Szerintem vicces lenne, ha mindig megszólalna egy hajókürt, ha a képernyőn megjelenik egy buzi. Esetleg egy felirat a kép alján, hogy "vigyázat, termékmegjelenítés helyett buzimegjelenés várható".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!