TASZ: Egy roma családot fenyeget a Betyársereg

2015. május 13. 18:23

Egyesek azt állítják, Gulyásék fenyegetnek másokat, néhány helyi viszont jó embernek tartja őket. A Betyársereg tagjai szerint ők csak pihenni járnak a faluba. A család a TASZ-hoz fordult segítségért.

2015. május 13. 18:23

A Betyársereget bárki megrendelheti, ha nem akar a hatóságokhoz fordulni – állítja a TASZ videója. Vélhetően így tett a szúcsi Gulyás Róbert egyik haragosa is. Egyesek azt állítják a férfi és hozzátartozói erőszakosak, lopnak, és ők fenyegetnek másokat. Gulyásék ezt tagadják, és azt mondják, a Betyársereg tagjai hónapok óta zaklatják őket, emiatt félelemben élnek. A család a TASZ-hoz fordult segítségért. 

A videóban megkérdezett helyiek jó embernek ismerik Gulyásékat. A Betyársereg egyik tagja elmondta, csak pihenni járnak a faluba, nem zaklatnak senkit. 

A Társaság a Szabadságjogokért szeretné elérni, hogy a rendőrség érdemben lépjen az ügyben.

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. május 14. 12:48
Szegín romakákok! Aggódom én is értük.
csuka
2015. május 14. 12:48
Szegín romakákok! Aggódom én is értük.
wartog
2015. május 14. 11:33
Aztán mivel fenyegették?Összefirkálták a ház előtt a flasztert?Krumplicukrot vittek milkacsoki helyett?Vagy egyszerűen zavarják őket a lopikálásban?
Horst_Tappert
2015. május 14. 11:16
Büdös nácik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!