Nem akar egyetemfoglalást az ELTE TáTK dékánja

2015. április 20. 20:42

Tausz Katalin az Átlátszó Oktatásnak mesélt arról, hogy fiatalként ő is több hallgatói megmozduláson részt vett, de szerinte most nem egyetemfoglalásra, hanem szakmai érvekre van szükség.

2015. április 20. 20:42

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. április 21. 00:24
Kivállllló Dolgozó. Anyád.
anaphylaxiás sokk
2015. április 21. 00:23
Egyébként azt tanultam ott anno, hogy az amerikaiak a második világháború után úgy nevelték át a német ifjúságot, hogy mindenhol politikatudományi tanszékeketalapítottak: tanulják el a vitakultúrát a nácik. Bővebben: Bayer József: A politikatudomány alapvonalai. Napvilág kiadó, az első 50 oldalban benne van Magyarországon ez nem jött össze, ugyanis itt nagy bánatukra a tudszoc tanszékek villámgyorsan átalakultak. Kelet-Euban a szociológiát nyomták. Egyszerű: az ideológiai vitákat le lehetett folytatni a tudszoc tanszékeken, volt vitakultúra, meg azt a benyomásttudta a rendszer kelteni, hogy itt szabad vita van. A kommunista ideológiát úgy lehetett lerombolni, ha az ideológiát ütköztetik a valósággal - ergó irdatlan pénzek mentek ösztöndíjak formájában a szociológusoknak, szociológiai felmérésekre. A TáTK-s képzés a régi baloldal és az újabb baloldal összeborulásának az ékes bizonyítéka.Itt képeződik ki a balos elit - pl Gusztos Petya, Magyar Bálint, Demszky (a jog után) Halmai stb. EZÉRT akarják megszüntetni!
holky2
2015. április 21. 00:12
(tudom, hogy a tud.szoc nem egyenlő a foxi maxival)
jött a csősz és mindenkit hazazavart
2015. április 20. 23:05
Akkor nézd meg kik voltak az Eltén NT szak első vezetői és oktatói, és ők marxista módon újratermelték magukat a mai oktatókban. Volt ott foxi és maxi, meg munkásőr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!