Levélben tett bejelentést a műsorvezető megverése miatt az MTVA

2015. április 15. 14:45

Levélben tett bejelentést az MTVA vezérigazgatója, Szabó László Zsolt Borsa Miklós műsorvezető szombati bántalmazása miatt. Szabó a társadalomra kiemelten veszélyesnek tartja, hogy „a közmédia munkatársát vagy bármely állampolgárt a munkája miatt akár szóbeli, akár tettleges támadás érje”.

2015. április 15. 14:45

Bejelentést tett a balatonfüredi rendőrkapitányságon Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója Borsa Miklós televíziós műsorvezető bántalmazása miatt – közölte az MTVA szerdán az MTI-vel. A közleményben emlékeztettek rá: az MTVA munkatársát, Borsa Miklóst szombaton Balatonfüreden egy ismeretlen elkövető bántalmazta.

Mint írták, Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója szerdán levélben fordult a balatonfüredi rendőrkapitánysághoz azzal a kéréssel, hogy a hatóság kezdjen vizsgálatot a Borsa Miklóssal történt esettel kapcsolatban. „Az MTVA vezetője megengedhetetlennek és a társadalomra kiemelten veszélyesnek tartja, hogy a közmédia munkatársát vagy bármely állampolgárt a munkája miatt akár szóbeli, akár tettleges támadás érje” – olvasható a közleményben.

Az M1 aktuális csatornán kedden számoltak be arról, hogy a munkája miatt megtámadták és bántalmazták Borsa Miklóst, az M1 egyik műsorvezetőjét Balatonfüreden, szombaton. Először azt kérdezték tőle, ő mondja-e a híreket, majd rátámadtak és ütötték, közben azt ordították neki: „most hazudj!”. A műsorvezető – mint mondták – a történtekhez képest jól van, de nincs olyan állapotban, hogy műsort tudjon vezetni, otthonában gyógyul.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2015. szeptember 08. 15:09
No azért azzal, hogy "a társadalomra kiemelten veszélyes lenne, ha a közmédia munkatársát vagy bármely állampolgárt a munkája miatt SZÓBELI (...) támadás érje”, azért vitatkoznék...
f.judit
2015. április 16. 22:29
Szégyelem magam.de én is erre gondoltam.,
luga
2015. április 16. 22:29
Remélem, az ilyen verekedős bunkókat egyszer végre elkapják, és baromira megbüntetik. Nem azt mondják, hogy fiatalos csínytevés, ejnye-bejnye.
komondor
2015. április 16. 22:29
Sajnálom őt. Rogán Tóninak kellett volna kapnia a csukott tenyeres pofont!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!