Húsvét: készülődni küldte a nőket a Kaposvári Egyetem rektora

2015. április 02. 12:25

Szabadnapot kaptak a Kaposvári Egyetem egyes női dolgozói nagypéntekre, hogy „méltóképpen fel tudjanak készülni az ünnepre, családjaik számára biztosítani tudják a meghitt, békés együttlétet” – derül ki a 444.hu által közzétett levélből. A férfiak nem kaptak szabadnapot.

2015. április 02. 12:25

Mentesítik a Kaposvári Egyetemen a rektor és a kancellár munkáltatói jogkörébe tartozó, általános munkarendben foglalkoztatott női munkavállalókat az április 3-ai munkavégzés alól, hogy „méltóképpen fel tudjanak készülni az ünnepre, családjaik számára biztosítani tudják a meghitt, békés együttlétet” – írta a munkavállalóknak küldött, a 444.hu által közzétett levelében Szávai Ferenc, az egyetem rektora és Borbás Zoltán kancellár. 

A valószínűleg jó szándékból elrendelt munkavégzés alóli felmentés a férfiakra nem vonatkozik, vagyis ezek szerint az egyetem vezetése úgy véli: a férfiaknak nem kell készülődniük, és családjaik számára biztosítani a meghitt, békés együttlétet.

Szávai Ferenc nem először kerül be az országos médiába egy-egy vitatható döntésével. Korábban szintén ő volt az, aki öltözködési szabályokat írt elő a Kaposvári Egyetemen. 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2015. április 02. 17:50
A kedves kolleginák megköszönték és adtak egy jó tanácsot a rektor úrnak! A hölgyeket természetesen a Szabók képviselték: Réka-Kinga,Anett, Rebeka stb. Miszerint tanácsolták a rektor úrnak, hogy húsvét előtt vigye el húsvéti tojásait az urológiára, nehogy megzápuljanak használat előtt...
Morgen
2015. április 02. 16:53
Addig tüsténkedik a 444, amíg senkit sem fognak hazaengedni sehonnan. Mert a dolgozó népet és a pártot szolgálják!
Akitlosz
2015. április 02. 15:30
A kaposvári egyetem csak a rektora túlkapásaival tud bekerülni a hírekbe és ismertté válni.
StG
2015. április 02. 15:24
Ekkora egy szellemi nyomorékot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!