Fideszes alpolgármestere lett Karácsonynak

2015. január 23. 09:55

A Párbeszéd Magyarországért zuglói polgármestere a kinyújtott kéz elfogadásának tartja, hogy egykori riválisát, Rozgonyi Zoltánt kérte fel alpolgármesternek.

2015. január 23. 09:55

Megválasztották Zugló harmadik alpolgármesterének Rozgonyi Zoltánt, aki korábban a fideszes Papcsák Ferenc alpolgármestere is volt. Rozgonyi indult a Fidesz polgármester-jelöltjeként ősszel, de alul maradt a baloldali összefogás jelöltjével, Karácsony Gergellyel szemben.

Az MSZP kiakadt, de a párt helyi vezetője, Tóth Csaba arra nem válaszolt érdemben, hogy eljöhet-e az a pont, amikor kezdeményezni fogják a képviselő-testület feloszlatását.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2015. január 25. 16:01
Karácsony Gergely most normálisan viselkedik. Most hogy már Zuglóért felel polgármesterként , nem is teheti meg, hogy pártérdekeket válassza a település érdeke helyett. Ez korrekt hozzáállás a részéről. :-) Így viselkedik egy polgármester. :-))
kuwiq
2015. január 24. 18:46
Az alpolgármesteri poszt egyébként nem automatikus a legnagyobb helyi frakcióval rendelkező pártnak?
Wendriner
2015. január 24. 10:51
Volt még Unicum!
gudmen
2015. január 24. 03:35
tolvajlás nagykoalicioban...kb. milyen ember azt láthattuk mikor kifarolt az lmp-böl..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!