Kivonul a Google Oroszországból

2014. december 12. 13:34

Kivonul a Google Oroszországból. Az indokot nem közölte a cég, de valószínűleg az lehet a háttérben, hogy hatályba lép az az orosz törvény, mely szerint az orosz állampolgárok adatait tároló szerverek csak Oroszországban lehetnek.

2014. december 12. 13:34

A Google kivonul Oroszországból. Hogy miért, azt nem árulták el, de valószínűleg az az új törvény állhat a háttérben, amely előírja, hogy orosz állampolgárok adatait csak orosz földön lévő szervereken lehet tárolni – írja az Origo.

Már az Apple-nek is előírták, hogy szállítsa szervereit Oroszországba, különben leállítják az iCloud felhőszolgáltatásukat. Hasonló konfliktusba keveredett a Twitter és a Facebook is az orosz kormánnyal.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. február 10. 20:44
milyen nagyképűen hangzik ez a hatalmi gőgös felhúzott orral kivonulunk, bevonulunk, vonulgatunk...
ciseaux
2015. január 07. 08:33
Hát nem cuki, mikor az internet legnagyobb off-shore maffiózója "kivonul", mert bezzeg az oroszoknak van annyi eszük, hogy a telekommunikációs cégeknek nem lehet 100 %-ban off-shore tulajdonú "oroszországi" cégük, kötelezően kell, hogy legyen "nemzeti" résztulajdonosuk is. Katasztrófa! Jön az újabb nyugati-USA szankció!
thymian
2015. január 07. 08:32
Mert az oroszok nem hülyék, mint pl. a németek, akik náluk tárolják még az aranyukat is, amit még csak meg se nézhetnek, inkább kivonul. Na bumm.
Zoli atya
2015. január 07. 08:32
:-))))) Pávián, le vagyok döbbenve. Te SOKKAL ostobább vagy, mint gondoltam. Komolyan mondom. Értelmes, tájékozott embriónak tartottalak, aztán rádöbbentem, hogy elvakult fideszbuzi vagy, de agyilag azért még nem teljesen sötét. A mostani kommented után elszállt minden reményem. Tényleg hülye lettél, a változás legkisebb jele nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!